212 Tucker 之家,美国,Stanley Saitowitz Natoma Architects

这个项目是三个住宅,离Healdsburg广场两个街区。两个是两层楼的L型庭院住宅,第三个是车库上面的酒吧。希尔兹堡特有的住宅语言,即阴凉的门廊、浅色油漆的木板护墙板和肥沃的风景,以现代语言重新诠释。建筑物的正面是一个带有柱廊的格子屏风门廊。直线型的花盆界定了该地产的边缘。耐旱的植物覆盖了种植槽和门廊之间的地面。

This project is for three residences two blocks from Healdsburg Plaza. Two are two-story L-shaped courtyard homes and the third is a bar above the garage. Healdsburg’s characteristic residential language of shady porches, light painted clapboard siding, and fertile landscapes are reinterpreted in a contemporary language. The front of the building is a latticework screened porch with a colonnaded portico. Linear planters define the edge of the property. Drought-resistant planting covers the ground between the planters and porch.

每一个相连的L形单元都完成了形成方形墙体的庭院,通过包裹整个下层的滑动玻璃门,室内融合在一起。封闭的 “墙 “是庭院空间的外部边界。内部和外部是混合和模糊的,被拉伸到场地的极限。栅格遮阳,圈池创造凉爽。

Each of the linked L-shaped units is completed to form square walled courtyards in which the interiors merge through sliding glass doors wrapping the entire lower level. The enclosing ‘walls’ are the outer boundaries of the court space. Inside and outside are blended and ambiguous, stretched to the limits of the site. Lattices shade and lap pools create cool.

在第二层,三间卧室可以俯瞰庭院。这些元素漂浮在下面的玻璃上。袖珍滑轨将房间溶入光线和空气。整个建筑使用了简单的材料调色板。墙壁是白色的金属壁板,格子是白色的栅栏。深色混凝土的硬地景观与木炭色的瓷器地板相融合。

On the second level, three bedrooms overlook the courtyards. These elements float on the glass below. Pocket sliders dissolve the rooms to light and air. A simple palette of materials is used throughout. Walls are white-painted metal siding, lattices white painted bar grating. Dark concrete for hardscape merges with charcoal porcelain tile floors.

在西面,一条10英尺宽的走道将住宅和车库与后方的小巷相连。巷子旁有四个有顶的停车位和一个访客停车位。24英尺高的建筑屋顶为光伏发电和太阳能水板提供了平坦的区域。该项目的目的是增加密度,但保留农村社区的规模。

On the west, a 10’ wide walkway connects the residence and garage to a rear alley. Four covered parking spaces and one visitor parking are provided off the alley. The 24’ tall building’s roof provides flat areas for photovoltaics and solar water panels. The aim of the project is to increase density but retain rural neighborhood scale.

Architects: Stanley Saitowitz | Natoma Architects
Area : 5000 ft²
Year : 2021
Photographs :Joe Fletcher, Steven Proehl
Manufacturers : Daltile, Bonelli Windows, Interstate Grating, Metal Sales Corp
Lead Architects : Stanley Saitowitz
Builder : BR Construction
Landscape : Zeterre Landscape
Civil Engineer : Atterbury & Associates
Structural Engineer : Design Everest
Green Consultant : Gilleran Energy Management
Project Architect : Neil Kaye
Project Designer : Evio Isaac
Developer : Anasazi Properties
City : Healdsburg
Country : United States