Amagansett 扩建,美国, Resolution 4 Architecture

客户是一个单身汉,他发现他现有的房子,位于俯瞰阿马甘塞特海滩的悬崖上,没有提供足够的空间来招待他的许多朋友和家人过夏天。现有的游泳池甲板提供了令人惊叹的海洋全景,因此,在设计这个5000平方英尺的模块化客房时,利用这一景观并创造一个从内到外的轻松流线至关重要。

The client, a bachelor, found that his existing house, located on a bluff overlooking Amagansett Beach, did not provide enough space for entertaining his many friends and family for the summer. The existing pool deck provides stunning panoramic views of the ocean, so capitalizing on the view and creating an easy flow from inside to outside was critical in the design of this 5,000 square-foot modular guest house addition.

客户的要求是保留现有的房子,所以创建了一个大型的汽车庭院来容纳客人进入。此外,一个新的现场建造的车库被悬挑在悬崖上。一个大型的液压操作的玻璃车库门和车库门对面的落地玻璃,保持了从法庭上看到的海洋景观。雪松花架将客人从砾石汽车场引向客房入口,而屏幕墙在现有房屋的入口处提供了隐私。

The client’s brief called for the existing house to remain, so a large auto court was created to accommodate guest entry. Additionally, a new site-built garage is cantilevered off the bluff. A large hydraulically-operated glass garage door and floor-to-ceiling glazing opposite the garage door maintain views to the ocean from the court. Cedar trellises direct guests from the gravel auto court to the guest house entry while screen walls offer privacy at the entry to the existing house.

客房的入口连接着现有的和新的,允许客户在需要隐私的时候将主屋与客人分开。巨大的袖珍玻璃入口门保留了从车场到整个房产的景观。在入口的左边,增建的部分包括一个现场建造的壁球馆,以及通往广阔生活空间的玻璃走廊,可以容纳大型团体在池边聚会。沿着整个南侧的折叠玻璃门,将这个立面与外面的甲板打开,同时保持整个空间的清晰海景。

The entry to the guest house bridges existing and new, allowing the client to close off the main house from guests when privacy is desired. Large pocketing glass entry doors preserve the view from the auto court across the length of the property. To the left of the entry, the addition includes a site-built squash court, and glass-lined corridors leading to an expansive living space, which can accommodate large groups for poolside parties. Folding glass doors along the entire south side open this façade up to the decks outside while maintaining clear ocean views throughout the space.

从泳池甲板上,两个外部楼梯将客人带到屋顶甲板上,该甲板覆盖了整个加建部分,包括一个草皮覆盖的滚球场,一个超大的火坑,以及一个大型定制不锈钢热水浴缸。站在屋顶平台上,客人可以欣赏到更广阔的海景。在下层,一个家庭健身房和五间客人卧室套房可以看到花园,每个房间都有大的滑动玻璃门,可以方便地进行私人访问。

From the pool deck, two exterior stairs bring guests up to a roof deck that covers the entire addition and includes a turf-covered bocce court, an oversized fire pit, and a large custom stainless steel hot tub. From atop the roof deck, guests enjoy even more sprawling ocean views. On the lower level, a home gym and five guest bedroom suites look onto the garden, and large sliding glass doors to each room provide easy private access.

每个卧室套房都有内置的波罗的海桦木床和一个独立的浴室。还增加了一座横跨花园景观的桥梁,通向树林中山顶的一个隐蔽的栖息地。这个私密的甲板上还有一个火坑和吊床,可以用来观星。

Each bedroom suite has built-in Baltic birch beds and an ensuite bathroom. A bridge across the garden landscape was also added, leading to a secluded perch in the wooded hilltop. This intimate deck incorporates another fire pit and hammock for stargazing.

Architects: Resolution: 4 Architecture
Area: 5723 ft²
Year: 2016
Manufacturers: Lutron, Western Window Systems, Artemide, Daltile, DuPont, Duravit, Kohler, Paloform, U-line, Diamond Spas, Juno
Interior Designer: Curious Yellow
Partner:Robert Luntz, Joseph Tanney
Project Architect:Debby Yeh
Modular Manufacturer:Simplex Homes
City:Amagansett
Country:United States