比利时之家,比利时,Carmine Van der Linden&Thomas Geldof

比利时建筑师Carmine Van der Linden和Thomas Geldof翻新了位于比利时海岸的两层高级公寓的内部。极简的和宁静的配色方案,空间唤起一种平静和放松的感觉。
建筑师精心创造的优雅空间回应了业主的要求,业主希望室内有一种由自然、文化、工业和宁静塑造的低调的设计语言。“自然、丰富、高贵和工业材料之间的平衡在材料和饰面的彻底选择中被发现,并着眼于创新和触感,”。室内设计采用了永恒而持久的设计方案,从装修到材料的选择,所有的东西都被设计成使空间舒适,并为居民提供一种平衡和宁静的感觉。

Belgian architects Carmine Van der Linden and Thomas Geldof have refurbished the interior of a two-leveled exclusive apartment located on the Belgian coast. Minimal and with a serene color scheme, the space evokes a feeling of calm and relaxation.
The elegant space that the architects have meticulously created comes in response to the brief of the owners, who wanted the interiors to have an understated design language shaped by nature, culture, industry, and tranquillity. “A balance between natural, rich, noble and industrial materials was found in the thorough choice of the materials and finishes with an eye on innovation and tactility,” the duo tells IGNANT. The interior was realized with timeless and lasting design solutions, and everything, from finishings to material choices, was thought of to make the space welcoming and provide a sense of balance and serenity to its residents.

Design:Carmine Van der Linden & Thomas Geldof
Photography:Piet-Albert Goethals