贝尔霍普酒店,鹿特丹,local-eu

该酒店将荷兰联排别墅的典型走廊改造成行动带,用于在里面移动、停留和睡眠。全面修复包括一个新的地下室楼层和一个新的4楼的斜屋顶。该项目由来自local的Elida Mosquera和Jerome Picard领导,local是一家位于卑尔根-巴黎的新建筑和城市主义工作室。

The hotel transforms the typical corridors of a Dutch townhouse into action bands for moving, staying, and sleeping inside. The full rehabilitation includes a new basement floor and a new 4th floor with the pitched roof. The project is led by Elida Mosquera and Jerome Picard from local, a new Bergen-Paris based architecture and urbanism studio.

这个酒店是由童年的朋友Zetsia Lobo、Franton Maria、Yu-Meng Braumuller发起的,他们梦想在繁荣的鹿特丹有自己独特的地方。”我们想要一个有咖啡、午餐和简单晚餐的地方。Zetsia说:”有机的,与其他地方不同的,有鹿特丹产品的,为素食者和汉堡爱好者服务的”。”我们喜欢斯堪的纳维亚设计,但我们都在库拉索长大,所以颜色对我们很重要。我们希望有凉爽的感觉,但同时也要俏皮和多彩”,他们补充说。

This hotel is launched by childhood friends Zetsia Lobo, Franton Maria, Yu-Meng Braumuller, dreaming of their own unique place in a thriving Rotterdam. “We wanted a place with coffee, lunch, and a simple dinner. Organic, unlike any other, with Rotterdam products and for vegans and burger lovers”, says Zetsia. “We love Scandinavian design, but we all grew up in Curaçao, so the color is important to us. We wanted the coolness, but be playful and colorful at the same time”, they add.

该酒店有15个房间,4种不同的尺寸。它为单身旅行者和家庭提供空间。一楼与鹿特丹最热闹的街道之一相连,接待处和酒吧被设计成公共厨房,用软木制成的浮动式́云端露台可供坐下,并将大量的自然光引入地下餐厅。

The hotel has 15 rooms and 4 different sizes. It offers space for single travelers and families. The ground floor is connected to one of Rotterdam’s most lively streets with reception and bar designed as a communal kitchen, with a floating ́cloud ́ terrace in cork to seat and bringing lots of natural light down to the basement restaurant.

房间将舒适和便利与定制设计结合起来,并对空间进行了最佳的利用。榻榻米风格的软木和竹子凹槽,与房间的采光和通风设计相匹配,将我们的经典城市内部建筑变成了一片宁静的绿洲。房间就像一张舒适的毯子一样包裹着你,在城市中创造你自己的宁静角落。

The rooms combine comfort and convenience with bespoke design, in an optimally utilized space. The tatami style cork and bamboo alcoves, custom-fitted to the light and airy design of the rooms turn our classic inner-city building into an oasis of tranquility. The room quite literally wraps itself around you like a comfy blanket, creating your own peaceful nook in the city.

Architects: local-eu
Area: 500 m²
Year: 2020
Photographs: Joey Van Dongen
Manufacturers: Louis Poulsen
Project Lead And Creative Direction:Elida Mosquera, Jerome Picard
Collaborators:Grndpa, Depot Rotterdam, Zondervan architectuur, 3RW arkitekter
City:Rotterdam
Country:The Netherlands

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注