19号咖啡厅,澳大利亚墨尔本,Biasol

跨越室内设计和品牌,我们的理念是一个优雅,永恒的空间,灵感来自20世纪50年代墨尔本周围繁荣的希腊熟食店。该场地位于繁忙的购物区,提供了一个充满希望的起点 – 4.5米高的天花板,天窗充满自然光线的天窗,以及深深的矩形足迹。该项目的一个关键优先事项是在室内设计与品牌本身之间建立牢固的关系。从菜单和杯垫到熟食纸和陶器的每一个元素都经过精心构思,反映了我们的综合方法。

Spanning both interiors and branding, our concept was an elegant, timeless space inspired by the Greek delicatessens that flourished around Melbourne in the 1950s. Located in a busy shopping strip, the site offered a promising starting point – 4.5-metre ceilings, skylights that flood the space with natural light, and a deep rectangular footprint. A key priority in this project was to develop a strong relationship between the interior design and the brand itself. Every element – from the menus and coasters to the deli paper and crockery – has been carefully conceived, reflecting our integrated approach.

Design: Biasol 
Photography:Ari Hatzis
Location:Ascot Vale, Australia
Category:Hospitality, Brand
Completion:2016
ServicesInterior Design, Branding
Website:no19.com.au