Casa la ventolera之家,西班牙特内里费岛,Alejandro Beautell

计划中的建筑向西南开放,以保护该地区的强风。住房建筑在一个中央庭院周围,在微风中形成了一个内外关系的空间。
在此访问是在两个高度进行的,目的是将院子和开阔地放在地皮后面。连接不同层次的梯子,在适合居住的地方开放,享受空间,并在其垂直轨道上有一个小院子,准备安装一个电梯,以方便住房的使用。

The projected building opens to the southwest protecting itself from the strong prevailing winds in the area. The house is developed around a central courtyard, which, overwhelmed by the breezes, is a space of interior-exterior relationship.
The day area, welcomes in the same space the functions of being, kitchen and dining room. This room, diaphanous and double height, is projected outwards with the incorporation of the patio and the opening towards the back of the plot. The staircase that communicates the different levels, is opened in the habitable floors, enjoying the spatiality of being and accompanied, in its vertical route, a small patio arranged in anticipation of the future installation of an elevator, which favors the accessibility of the living place.

Project Name: La ventolera House
Design: Alejandro Beautell
Project team: Eloy Fernández del Castillo, Construcciones Expósito
Location: Tenerife, Spain
Date: 2019
Photography: Flavio Dorta

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注