乔拉之家 ,葡萄牙,A2OFFICE

这个项目包括对一栋联排别墅进行改造和扩建,开放一些内部空间,并为房屋内部带来更多的自然光。

This project consisted in the remodeling and expansion of a townhouse, opening some interior spaces, and bringing more natural light to the interior of the house.

整个下层被改造成一个连续的空间,虽然有完美的界限和层次功能,从而使空间感和亮度更大。

The entire lower floor has been transformed into a continuous space, although with perfectly delimited and hierarchical functions, thus allowing a greater sense of space and brightness.

一个新的木制楼梯,由一个宽大的灯笼照亮,连接着两层楼,并成为约束元素。

A new wooden staircase, lit by a generous lantern, connects the two floors and becomes the binding element.

Architects: A2OFFICE
Area: 160 m²
Year: 2019
Photographs: Al.Ma Fotografia
Manufacturers: AutoDesk, CIN, Cortizo, Falmec, Ineslam, Knauf, Wicanders, Adobe, TEV2, Trimble Navigation, VALVO
Arquiteto Responsável:Alberto Dias Ribeiro
Equipe De Projeto:Alberto Dias Ribeiro, Bernardo Faria, Débora Nojiri, Alexandra Marques
Contractor:In-Proov
City:Vila do Conde
Country:Portugal

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注