Crescent办公室,印度, Sanjay Puri Architects

这座单层办公大楼位于一个紧邻道路交叉口的小场地上,创造了一个雕塑般的存在。

Situated on a small site abutting a road junction, this single level office building creates a sculptural presence.

重叠的曲线体量使每个内部空间朝向北方,以回应场地的位置,同时在办公空间之间创造一个半封闭的北向庭院。

Overlapped curvilinear volumes orient each of the internal spaces towards the north in response to the location of the site while creating a semi enclosed north facing courtyard between the office spaces.

该场地位于印度苏拉特市,一年中有8个月的温度超过35℃,太阳总是在南边。

The site is located in Surat city in India where temperatures are in excess of 35°C for 8 months of the year and the sun is always on the southern side.

沿着院子的曲线路径将办公空间连接起来,同时将内部循环与院子里的浅水池无缝连接。

A curvilinear path along the courtyard links the office spaces while seamlessly integrating the internal circulation with a shallow pool of water within the courtyard.

该项目完全采用钢架结构,金属屋顶,外墙采用考登钢板,整个办公结构在3个月内完成。

Built entirely in a steel frame structure with a metal roof and corten steel sheets forming the external walls, the entire office structure was completed within 3 months.

该设计创造了一个高效节能的建筑,以应对当地的气候和一个独特的身份。

The design creates an energy efficient building in response to the climate of the location and a distinct identity.

Architects: Sanjay Puri Architects
Area: 4905 ft²
Year: 2015
Photographs: Vinesh Gandhi
Manufacturers: Saint-Gobain, GAROMA, GORANA, GYROC
Developer:Happy Home Corporation
Architect In Charge:Nimish Shah, Deep Dodiya
City:Surat
Country:India

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注