CS1 Crestview 社区和休闲空间 ,洛杉矶, HA+MA

CS1 Crestview是一个社区和娱乐空间,位于加州洛杉矶连绵起伏的山脊上,围绕景观、背景和深思熟虑的建筑实践而设计。从远处看,这个结构就像一个隐藏在成熟的橡树林中的小傻瓜–一个漂浮在树上的木头平面,被西面的砖块固定住。

CS1 Crestview is a community and recreation space set on a ridge in the rolling hills of Los Angeles, California designed around landscape, context, and considered construction practices. With panoramic views across the city and to the mountains beyond, the structure is seen from afar as a small folly tucked into a grove of mature oak trees – a plane of wood floating within the trees and anchored by a brick mass to the west.

CS1是围绕着简单的材料–混凝土、阿拉斯加雪松和手工砖–建造的,围绕着一系列关键框架的观点和轴线,允许游客和光线的流通,同时大型玻璃墙滑开,使空间与周围的环境都开放。内部和外部在空间上和物质上都是流动的,因为屋顶和地板的平面都延伸到了外面的景观。

Made around a palette of simple materials – Concrete, Alaskan Cedar, and handmade brick – CS1 is constructed around a series of keyframed views and axis’, allowing circulation of visitors and light while large glass walls slide away, opening the space to both its immediate and distant surroundings. The interior and exterior flow together both spatially and materially as the roof and floor planes sweep through to the landscape beyond.

利用裸露的胶合木结构构件和定制的隐藏式钢板和连接件,一个戏剧性的但又亲密的空间从紧凑和深思熟虑的计划中形成。该结构本身提供了新的公用设施和便利设施,而引人注目的悬臂则提供了遮阳、社交的场所,并为南加州的景观提供了壮观的视野。

Utilizing exposed glulam structural members and custom, hidden steel plates, and connections, a dramatic yet intimate space is formed from the tight and considered plan. The structure itself provides new utilities and amenities while the striking cantilever offers shade, a place to socialize, and frames dramatic views across the Southern Californian landscape.

Architects: HA+MA
Area: 1500 ft²
Year: 2020
Photographs: Lance Gerber
Lead Architects: Eric Hawkins, Scrap Marshall
GC:Trent Laughton
Structural And Civil Engineers:M6
City:Los Angeles
Country:United States

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注