Earthrise 工作室,英国, Studio McW

Studio McW已经为气候活动家和电影制作人Jack Harries和Alice Aedy完成了位于伦敦东部的仓库改造公寓的活化工作。这个生活工作空间分为两层,其设计是为了在休息和放松与Harries和Aedy的媒体公司Earthrise的繁忙运作之间取得无缝平衡。

Studio McW has completed the revitalization of a converted warehouse apartment in East London for climate activists and filmmakers, Jack Harries and Alice Aedy. Arranged over two floors, the live-work space was designed to seamlessly balance rest and relaxation with the busy operations of Harries and Aedy’s media company, Earthrise.

Studio McW坐落在一个历史悠久的鞋厂内,最初建于1924年,它采取了一种轻巧的方法来加强建筑的原始特征,包括大型钢窗和桁架、裸露的混凝土梁,以及带顶棚玻璃的双层倾斜屋顶。

Tucked within a historic shoe factory originally constructed in 1924, Studio McW took a light touch approach to enhance the buildings’ original features including large steel windows and trusses, exposed concrete beams, and a double-height pitched roof with overhead glazing.

Harries和Aedy要求建筑师平衡历史建筑结构和新的、自然的室内色调,改善空间流线,并在整个空间中加入大量的存储空间。这对夫妇希望有一个灵活的空间来接待朋友、晚餐聚会、工作活动、拍摄照片、录制播客,并支持每周的团队会议。

Harries and Aedy briefed the architects to balance the historic building fabric with a new, natural interior palette, improve spatial flow and incorporate abundant storage throughout. The couple wanted a flexible space to host friends, dinner parties, work events, photoshoots, record podcasts, and support weekly team meetings.

Studio McW重新设计了入口层,打开了现有的隔断卧室和更衣室,创造了一个大的开孔,通过新的玻璃内墙将光线引向浴室和公用事业空间。

Studio McW redesigned the entrance level, opening up the existing partitioned bedroom and dressing room to create a large aperture to draw light through the new glazed internal wall to the bathroom and utility space.

回收的木材楼梯通向一个开放式的生活空间。建筑师将多余的架空设施的迷宫剥离出来,打开并增加上方的体积感。楼层平面被一个巨大的、废弃的混凝土门口限制住了,它在栏杆对面形成了一个瓶颈。Studio McW消除了这一障碍,并重新组织了布局,将厨房转移到公寓的后面,为工作、休息和用餐创造了灵活而独特的区域。

Reclaimed timber stairs lead up to an open-plan living space. The architects stripped back a maze of redundant overhead services, opening up and increasing the sense of volume above. The floor plan was constricted by a large, defunct concrete doorway that created a bottleneck opposite balustrading. Studio McW removed this impediment and reorganized the layout, shifting the kitchen to the rear of the apartment to create flexible yet distinct zones for work, rest, and dining.

Studio McW用就地取材的定制橡木和混凝土细木工制品固定了明亮的中性室内空间。巨大的混凝土岛稳稳地站在厨房里,同时也是一个餐椅。

Studio McW anchored the bright neutral interiors with custom oak and concrete joinery, cast in situ. The vast concrete island stands steadfast in the kitchen, doubling as a dining bench.

一个带有橡木橱柜和架子的长形混凝土餐具柜贯穿南侧立面;这是一个多用途的功能,提供座位、存储和展示Harries和Aedy的艺术收藏品、摄影作品、相机以及他们夫妇在广泛的国际旅行中收集的珍品。装饰室内的许多艺术品和印刷品都是由夫妇俩的朋友创作的,每件作品都为空间注入了强烈的友谊、创造力和激情的叙述。

A long concrete sideboard with oak cabinetry and shelving runs the full length of the southern elevation; a multi-use feature offering seating, storage, and display for Harries and Aedy’s collection of art, photography, cameras, and treasures collected throughout the couple’s extensive international travels. Much of the artwork and prints decorating the interiors were created by the couples’ friends, each piece imbuing the space with a strong narrative of friendship, creativity, and passion.

忠实于Studio McW对工艺和健康的标志性方法,Earthrise Studio采用了吸收毒素的亚光粘土墙,将两层楼统一起来,定制的黑色低碳钢栏杆让光线渗透到下面的地板。

True to Studio McW’s signature approach to craftsmanship and wellbeing, Earthrise Studio is finished with toxin-absorbing, matte clay walls which unify the two stories, and a custom black mild steel balustrade allows light to permeate the floor below.

Architects: Studio McW
Area : 101 m²
Year : 2021
Photographs :Lorenzo Zandri
Manufacturers : Clayworks, Karven Roest , Piet Boon , Tala, Watermark Collection
Directors : Greg Walton, David McGahon
Concrete : White and Reid
Reclaimed Timber : Ted Todd Woodworks
Metalwork : Sunbeam Group
General Contractor : Hexagon Construction Ltd
Joiner : Hexagon Construction Ltd
City : London
Country : United Kingdom