Kervalet 之家扩建,法国,Exercice

这个独栋别墅的扩建项目位于一个特殊的景观环境中。在一个非常有限的预算和一个简单的计划下,该项目涉及一些实施细节,这将使它有可能提供一个基本上向花园开放的客厅。由于在现有的墙壁上开了孔,扩建后的房子可以重新连接所有不再使用的房间(办公室、电视室)。

This extension of a single-family house is located in an exceptional landscaped environment. With a very limited budget and a simple plan, the project involves a few implementation details that will make it possible to offer a living room largely open to the garden. Thanks to the holes in the existing walls, the extension makes it possible to reconnect all the rooms in the house that were no longer in use (office, TV room).

该项目的美学是对最小姿态的研究结果,它允许提供最大的空间。其结果是一个经济材料的组合,这些材料因其固有的品质而被选中。

The aesthetic of the project is the result of research into the minimum gesture, which allows maximum space to be offered. The result is an assembly of economical materials selected for their intrinsic qualities:

墙壁是由36厘米的蜂窝状混凝土块制成。它们的热性能消除了对绝缘和内部衬垫的需要;带孔的IPN允许最大限度的光线通过。它的红褐色与花园的颜色相呼应,是自然氧化过程的结果,并由清漆固定;粘土混凝土砂浆包含电源插座和加热地板;屋顶是植被的,以提供惯性并改善房间的声学舒适度;玻璃框架的尺寸达到了200公斤,这是标准化滑动门所允许的最大重量。

The walls are made of 36 cm cellular concrete blocks. Their thermal performance eliminates the need for insulation and interior linings; The perforated IPN allows maximum light to pass through. Its red-brown color, which dialogues with the colors of the garden, is the result of a natural oxidation process which has been fixed by a varnish; The clay concrete screed incorporates electrical outlets and a heated floor; The roof is vegetated to provide inertia and improve the acoustic comfort of the room; The glazed frames are sized to reach 200kg each, the maximum weight allowed by standardized sliding doors.

在外面,三个镀锌钢百叶窗通过一个有槽的轮子和定制设计的金属支架系统滑动。存储时,百叶窗有助于隐藏难看的花园设备。

Outside, three galvanized steel shutters slide thanks to a system of grooved wheels and custom-designed metal brackets. When stored, shutters help hide unsightly garden equipment.

Architects: Exercice
Area: 35 m²
Year: 2020
Lead Architects: Edouard Danais & Gwendal Le Bihan (Exercice)
Country:France

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注