Falmouth Memorial 图书馆,美国,Simons Architects

法尔茅斯纪念图书馆的前身是图书馆在1951年购买的房屋。随着对服务和空间需求的增加,图书馆在1995年增建了一个大会议室和额外的儿童和成人区。自那次扩建以来,图书馆的流通量增加了238%,给已经很紧张的空间带来了越来越大的压力。

The Falmouth Memorial Library had its beginnings in a home the library purchased in 1951. As the demand for services and space increased, the library constructed an addition in 1995 with a large meeting room and additional children and adult areas. Since that expansion, there has been a 238% increase in circulation, putting a growing strain on the already tight space.

除了空间不足外,图书馆还缺少一种流动性的感觉,这对其运作是一个很大的阻碍。在与其他建筑师进行了无数次错误的尝试后,我们被要求在不增加其运营和能源成本的情况下将图书馆的规模扩大一倍,并且不需要增加任何工作人员。

In addition to the lack of space, the library was missing a sense of fluidity which was a large hindrance to its operation. After numerous false starts with other architects, we were asked to double the size of the library without increasing its operational and energy costs and without requiring any additional staff.

通过与社区的紧密合作,我们制定了一个计划,将图书馆从以前的10,780 SF扩大到18,720 SF。原来的艾弗森之家被拆除,并在现有的1995年图书馆大楼上增加了两个新的侧翼,使图书馆读者的可用空间增加了一倍。新增部分的设计具有宽敞和连通的感觉,随着图书馆规模的扩大,在不增加员工人数的情况下,可以最大限度地进行视觉监督。

Working closely with the community, we developed a plan that expanded the library from its previous 10,780 SF to 18,720 SF. The original Iverson House was removed and two new wings were added to the existing 1995 library building to double the amount of space available for library patrons. The additions were designed to have a feeling of spaciousness and connectivity, allowing for maximum visual oversight as the library increased in size without increasing its staff size.

儿童区和成人区被分成两翼,由一个开放的期刊阅读区连接,旁边还有一个公共计算区和学习室。增建部分的新屋檐与1995年增建部分的现有屋檐角度相吻合,有助于将新建筑与现有建筑相融合。

The children’s and adult areas were separated into two wings, linked by an open periodical reading area, with an adjacent public computing area and study rooms. The new gabled roofs of the additions match the angle of the existing gables on the 1995 addition, helping to blend the new with the existing.

大窗户提供了大量的自然光,可以看到外面的花园和院子。新扩建的图书馆是一个明亮和开放的现代设施,具有高性能的特点。它是一个可持续发展的建筑,作为法尔茅斯社区参与和学习的一个充满活力的中心。

Large windows provide generous amounts of natural daylight with views of the gardens and courtyard outside. The new, expanded library is a bright and open modern facility, with high-performance features. It is a sustainable building that acts as a vibrant hub for community engagement and learning in Falmouth.

Architects: Simons Architects
Area : 18720 ft²
Year : 2020
Photographs :Ryan Bent Photography
Manufacturers : Carpeting, Cladding (Siding), Doors, Flooring, HVAC, Storefront, Tile – Floor, Tile – Wall, Windows
Civil Engineering : Gorrill Palmer
Landscape Architect : Sarah Witte
Mechanical Engineering : Ripcord Engineering
Structural Engineering : Thornton Tomasetti
Project Architects : Chris Berry, Seth Wilschutz, Lauren Angst, Ryan Kanteres, Scott Simons, Austin Smith, Kayla Caron, Julia Tate
Surveyor : LandTech
City : Falmouth
Country : United States