总部设在伦敦的建筑事务所Studio McW已经完成了Follyfield多阶段改造的第一阶段,这是一个位于剑桥郡乡村的大型18世纪传统石头住宅。Follyfield复兴的第一阶段,增加了三个不同规模的屋檐扩展,与现有房产的比例相呼应,将现代建筑与小村庄的乡村风貌相融合。最大的扩建部分是用粘土砖建造的,以补充现有的石头,并通过一个镀锌的厨房和生活空间与主屋相连。第三处扩建是一个新的车库,由再生石和苍白的木材建成。

London-based architecture practice Studio McW has completed the first phase of the multi-stage renovation of Follyfield, a large 18th-century traditional stone residence located in the Cambridgeshire countryside. The first phase of Follyfield’s revival sees the addition of three gabled extensions in varying scales which respond to the proportions of the existing property, blending contemporary architecture with the hamlet’s rural vernacular. The largest extension is built from clay bricks to complement the existing stone of the property, connected to the main house by a zinc-clad gabled kitchen and living space. The third addition is a new garage built from reclaimed stone and pale timber.

Follyfield位于彼得伯勒附近的保护区,为一个年轻家庭修复,他们于2019年初从伦敦搬迁到该地区,以接近他们的大家庭。Studio McW被要求用现代的、世界性的感觉来更新这个传统的家,以庆祝客户的城市联系和当地关系。客户要求Studio McW创造一个更实用的厨房-生活区,为客人提供独立的住宿空间,以及在家工作和户外娱乐的空间。

Located in a Conservation Area near Peterborough, Follyfield has been restored for a young family who relocated to the region from London in early 2019 to be closer to their extended families. Studio McW was briefed to update the traditional home with a modern, cosmopolitan sensibility to celebrate the clients’ city connection and local ties. The clients asked Studio McW to create a more functional kitchen-living area, incorporate space for guests to stay independently, and space to work from home and entertain outdoors.

Follyfield有五间卧室、四间套房、一间家庭浴室、一间客厅、两间杂物间、一间游戏室、一间带舒适区的厨房、一间接待室、一间靴室和一个双车库。由于有这么多的空间需要组织,麦克沃工作室在新的30平方米的扩建部分重新聚焦于家庭的核心。开放式的厨房、起居室和用餐区有一个现浇的大型混凝土厨房岛,与黑色橱柜、人字形橡木镶木地板和头顶上暴露的椽子组成的拱形天花板相抵消。全高的黑色哑光木门掩盖了一个杂物间和通往位于新扩建部分顶部的新客人套房的楼梯。

Follyfield features five bedrooms, four en suites, a family bathroom, a living room, two utility rooms, a playroom, a kitchen with a snug area, a reception room, a boot room, and a double garage. With so much space to organize, Studio McW refocused the heart of the home in the new 30-square-meter extension. The open plan kitchen, living, and dining area feature a large concrete kitchen island cast in situ, offset by black cabinetry, herringbone oak parquet flooring, and a vaulted ceiling of exposed rafters overhead. Full-height matte black timber doors conceal a utility room and staircase up to a new guest suite that sits atop the new extension.

新的车库还包括一个独立的客人套房,配有厨房和浴室,为客人提供了一个独立的空间,让他们在远离主屋的地方休息。连接是Follyfield建筑中探索的一个关键理念。扩建部分将房子的平面图重新定义为L型,改善了空间流动和与花园的联系。McW工作室还开发了入口序列,保留了原来的门厅作为正式的前门。相比之下,一个新的侧门和靴室为从车库和车道进入提供了方便的日常通道。

The new garage also includes a self-contained guest suite complete with a kitchen and bathroom, offering a separate space for guests to relax away from the main house. Connection is a key idea explored through the architecture of Follyfield. The extension redefines the floor plan of the house as an L-shape, improving the spatial flow and connection to the garden. Studio McW also developed the entry sequence, maintaining the original foyer as the formal front door. In contrast, a new side door and boot room provide easy, everyday access from the garage and driveway.

新的平面图还提供了与克莱尔-格林纳景观公司设计的广阔花园的更紧密联系。虽然是一个宽敞的住宅,但Follyfield最初感觉是被困于广阔的场地中,该场地主要由周边的边界种植和无垠的草坪组成的护城河。Studio McW与Claire Greener一起,通过一个新的砖砌天井和水景,重新创造了伦敦露台花园的私密性,该天井和水景被一个户外娱乐空间所俯瞰,通过巨大的滑动玻璃门直接流入厨房。
The new floor plan also offers a closer connection to the vast gardens designed by Claire Greener Landscapes. Although a spacious home, Follyfield originally felt marooned within the expansive site which mainly consisted of border planting along the perimeter and a moat of sprawling lawns. Together with Claire Greener, Studio McW has recreated the intimacy of a London terrace garden with a new brick patio and water feature overlooked by an outdoor entertaining space that flows directly into the kitchen through vast sliding glass doors.

穿过院子的长长的视野,平衡了家庭对空间的需求,而新的扩展和花园为整个房产增添了活力和动感。Follyfield体现了Studio McW对天然材料的敏感性。新建筑采用了细长的粘土砖,颜色为柔和的砂岩,与现有的砖石结构巧妙地融合。

Long views through the grounds balance the family’s need for space, while the new extension and gardens add energy and movement to the entire property. Follyfield exemplifies Studio McW’s sensitivity to natural materials. The new buildings are constructed with slim format clay bricks in a soft sandstone color to blend with the existing masonry subtly.

建筑师设计了平齐的门槛与倒角的墙面细节,以引导视线,并为新翼的外墙增添了意想不到的极简主义乐趣。在内部,室内设计由Studio Fortnum的Rebecca Wakefield领导,她与Studio McW紧密合作,以平衡客户简报中的建筑和装饰野心。Follyfield开发的下一阶段,Studio McW将重新组织主屋的第二层,增加两个儿童卧室。房子的西面立面还将进一步扩建,在一楼容纳一个扩展的主卧室套房,在一楼有一个正式的用餐区,用于招待大型团体。第二阶段将于2023年完成。

The architects designed flush thresholds with chamfered wall detailing to direct views and add unexpected, minimalist delight to the facade of the new wing. Inside, interiors were led by Rebecca Wakefield of Studio Fortnum, who collaborated closely with Studio McW to balance the architectural and decorative ambitions of the clients’ brief. The next phase of Follyfield’s development will see Studio McW reorganize the second story of the main house, adding two children’s bedrooms. A further extension will also be added to the western elevation of the house accommodating an extended main bedroom suite on the first floor and a formal dining area on the ground floor for entertaining large groups. The second phase is due to complete in 2023.

Follyfield是Studio McW完成的第一个地区性项目,突出了这个年轻公司在承接传统和现代建筑规模项目方面的灵活性和能力。 Follyfield体现了Studio McW对提高客户生活质量的标志性方法,并为英国各地区域住宅的现代化树立了优雅的先例。

Follyfield is the first regional project to be completed by Studio McW and highlights the young firms’ flexibility and capability to undertake projects across traditional and modern architecture at scale. Follyfield embodies Studio McW’s signature approach to homes that enhance their clients’ lives and sets an elegant precedent for the modernization of regional homes across the United Kingdom.

Architects: Studio McW
Area : 90 m²
Year : 2021
Photographs :Lorenzo Zandri, Mariell Lind Hansen
Manufacturers : Cantifix, Crittall, Design Plus , Havwoods, Petersen Tegl, Puccini Kitchens, The Rooflight Company
Interiors : Studio Fortnum
Landscape Designer : Claire Greener Landscape Design
Contractor : Horizon BC
Design Team : Greg Walton, David McGahon
Client : Nick and Heidi Miller
Architect : Studio McW
Joiner : Horizon BC
City : Cambridgeshire
Country : United Kingdom