Garcias 之家,墨西哥,Warm Architects

加西亚斯之家位于坎昆一个快速发展的住宅区内,占地273平方米。该地块的北面和西面与其他住宅地块相邻,而东面是绿化带,南面是街道。这个项目的策略是限制西侧的可居住面积,以充分利用景观和阴影,并通过它们之间的空隙,将公共绿地与房屋内部结合起来。

Garcias House is located on a 273 square meter lot in a fast growing residential area of Cancun. The lot is adjacent in its northern and western sides with other residential lots, while it faces greenery to the east and the street to the south. The strategy for this project was to limit the habitable volume on the western side, in order to make the most of the view, the shadow and incorporate the public greenery with the interior of the house, thru the empty space between them.

这座房子以双高的天花板作为两层建筑的一个过渡元素来欢迎你。一边是露台和邻近绿地的外部景观,另一边是建筑师用房屋建筑中的再生木梁设计的大型雕塑。

This house welcomes you with an double-height ceiling as a transitional element of the two-story construction. Revealing, on one side, the totality of the lot with exterior views of the terrace and the adjacent greenery and on the other side, the large-format sculpture designed by the architects out of the reclaimed wood beams from the house’s construction.

该方案涵盖了一对没有孩子的夫妇的需求,这使得室内生活开放而有活力,在功能和视觉上连接所有空间。在第一层,公共项目扩大并与游泳池和露台融合在一起,创造了一个内部/外部使用的空间。第二层,阻挡了太阳的过度加热和未来邻近的建筑。内部空间被赋予了质量,源于用餐区的第二层双高天花板,它允许从卧室通过生活区,延伸到游泳池和露台的视野。

The program cover the needs of a couple without children, which allows an open and dynamic interior living, connecting all spaces functionally and visually. In the first level, the public program widens and integrates with the pool and terrace, creating a space for interior/exterior use. The second level, blocks solar over-heat and future neighboring constructions. The interior spaces are endowed with quality stemming from a second double-height ceiling in the dining area, which allows views from the bedrooms through the living areas, extending to the pool and the terrace.

这个项目使用的核心材料集中在混凝土上,有不同的变化:室内地板的抛光和光泽,外部的原始抛光,以及外墙体的 “灰泥”。混凝土色调的渐变是通过地区添加剂(Sas cab)的阴影来实现的,补充了外部的黑色采石场瓷砖、白色刀片和Sas-cab的色彩方案。

The core of the materials used for this project is focused on concrete in different variations: polished and glossed in the interior floors, raw polished in the exterior and as “stucco” on the facade’s volume. A gradation in the tones of the concrete is sought-after with the shading of the regional additives (sas cab), complementing the chromatic scheme with black quarry tile, white blading and Sas-cab in the exterior.

设计背后的策略、低密度的墙体和所选择的材料,允许以每平方米6,200.00比索的价格全面开发项目,这是客户最大的优先事项之一。

The strategy behind the design, the low density walls and the materials chosen, allowed a fully developed project for a total of $6,200.00 Pesos per square meter, one of the client’s biggest priorities.

Architects: Warm Architects
Area: 215 m²
Year: 2014
Photographs: Wacho Espinosa
City:CANCÚN
Country:Mexico

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注