Grandstand 之家,西班牙,Arnau estudi d’arquitectura

在火山坡上,我们有机会对这种特殊类型的两个独特样本之一进行改造:一个孤立的小屋,站在水平的矩形地形上。这个项目,除了改革和扩展房子,还必须解决原来的地块和上面的地块的关系,这个地块后来被同一个业主收购。上面的部分有一个车库,比下面的部分有更好的通道。

On the slope of a volcano upholstered with low-cost houses, we have an opportunity to reform one of the two unique samples of this peculiar typology: an isolated cottage standing on horizontal rectangular terrain. The project, besides reforming and extending the house, has to solve the relationship of the original plot with the one above it, acquired later by the same owner. The upper part has a garage and better access than the lower one.

我们的建议包括用一个单一的元素来取代随着时间推移而建造的各种覆盖物和附加物:在两个地块之间的中间层。这个看台包围了扩展的表面和一棵舒适的白桦树,也解决了将现有的两层楼整合成一个整体的问题,由于它的尺寸特征和物理上的上升层,都是虚拟的。

Our proposal involves the replacement of the various coverings and add-ons built over time by a single element: an intermediate tier between the two plots. This grandstand, which encloses the extension surface and a cosy birch tree, also resolves the problem of integrating the two existing levels into a whole, both virtually due to its dimensional features and physically as rising tiers.

作为成本主义剧院的普通消费者,看台屋只是这个低成本房屋的社会圆形剧场的一个部分,在这里狮子不再抓挠,墙壁有了耳朵。

A regular consumer of the costumbrist theatre, the Grandstand House is just a piece of this social amphitheater of low-cost houses, where lions no longer scratch and walls have ears.

Architects: Arnau estudi d’arquitectura
Area: 100 m²
Year: 2020
Photographs: Marc Torra
Manufacturers: Finsa, Kahrs, Mobles 114, Aluminios Barcelona, LA ESCANDELLA, Roca Sanitarios, SIMON ELECTRIC, Tejar Bandrís
Lead Architects: Arnau Vergés i Tejero
Design Team:Arnau Vergés, Jordi Cusidó i Jordi Marguí
City:Olot
Country:Spain

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注