Hackney Extension住宅,英国伦敦,Applied Studio

Hackney Extension是由Applied Studio设计的位于英国伦敦的简约扩展。该项目涉及从后部剥离结构,并增加玻璃侧面扩展,以提供开放式平面,厨房和就餐空间,该空间从中央起居区一直流入花园,并配有靠窗座位和宽敞的旋转门。
雪佛龙花岗岩瓷砖与木地板形成镜像,并沿着现有墙线将底层分开,从而保留了房屋的原始特色。在外部,一个木材附属建筑在一个新园景花园的尽头设有淋浴,起居空间和桑拿浴室。前部的办公室和入口走廊通过Crittal门与起居区隔开,可直达后花园。
翻新的楼梯上方是无框的戏剧性天窗,为新的镀锌斜面扩展板提供了两倍的高度空间。镜框最小的大型玻璃窗可从主卧室(位于男士露台延伸部分内)欣赏到广阔的视野,大理石包覆的连接浴室也可从淋浴间的无框天窗中受益。深色细木工和深色的青铜嵌入式把手为厨房和储物柜形成了鲜明的对比。

Hackney Extension is a minimalist extension located in London, United Kingdom, designed by Applied Studio. The project involved stripping out the structure from the rear and adding a glazed side extension providing an open plan, kitchen and dining space which flows from the central living area and into the garden, complete with window seat and a vast pivot door.
Chevron granite tiles mirror the timber flooring and split the ground floor along the existing wall line, retaining a sense of the original character of the house. Externally, a timber outbuilding houses a shower, living space and sauna at the end of a newly landscaped garden.An office and entrance hallway at the front is separated from the living area by Crittal doors, providing views right through to the rear garden.
A dramatic frameless skylight sits over the refurbished stairs and provides a double height space up to the new, zinc clad mansard extension. Minimally framed, large format glazing provides extensive views from the master bedroom (housed within the mansard extension) and a marble clad en-suite bathroom also benefits from a frameless skylight over the shower. Dark joinery with darkened bronze recessed handles provides a dramatic contrast for the kitchen and storage.

Design:Applied Studio
Photography:Nicholas Worley