儿童的快乐隧道,台湾,HAO Design

HAO Design在台湾高雄市的这个家中创造了一个独特的衣柜,将游戏室与儿童卧室连接起来。
而不是将两个房间隔开的坚固的墙壁,安装的大衣柜,让孩子们倍感有趣。

HAO Design have created a unique wardrobe that connects a play room with the children’s bedroom in this home in Kaohsiung city,Taiwan.
Instead of a solid wall separating the two rooms, a large wardrobe has been installed to give the children a sense of playfulness.

柔和的彩色圆形门让孩子们可以轻松地穿过房间,唤起玩捉迷藏的乐趣。

The pastel colored round-shaped doors allow the children to easily pass through between the rooms, and evoke the joy of playing hide-and-seek.

衣柜的另一侧设有滑动木门和抽屉,而旁边则是一个落地式书架。

Sliding wood doors and pull-out drawers are featured on the other side of the closet, while a floor-to-ceiling bookshelf has been built in beside it.

在卧室中,柔和的渐变色调墙营造出一种平静的感觉,灵感则来自景观。

In the bedroom, a soft colored gradient accent wall draws inspiration from a landscape, and creates a sense of calm.

Design Studio:HAO Design
Photography:Hey!Cheese