港湾隐居地,美国, The Up Studio

Harbor Hideaway位于纽约州萨格港的百年捕鲸村,是一栋独栋的两层楼住宅。该物业位于一个小半岛的中心,是附近唯一没有直接水景的地段之一。虽然人们的本能是将新房子设计成面向街道,但The Up Studio将房子的传统方向翻转到面向院子的后角。这一设计决定创造了远离街角的隐私,使家庭沉浸在绿色之中,并重新获得了以前被阻挡的水景。

Located in the centuries-old whaling village of Sag Harbor, NY, Harbor Hideaway is a single-family two-story residence. The property is situated in the center of a small peninsula and is one of the only lots in the neighborhood without direct water views. Although the instinct would be to design a new house to face the street, The Up Studio flipped the traditional orientation of the home to face the rear corner of the yard. This design decision created privacy from the street corner, immersed the family in greenery, and reclaimed previously obstructed water views.

该住宅在2020年接近完工,因为纽约经历了向远程工作的重大转变,这使得许多像这样的季节性社区对寻求缓解拥挤的城市生活的全职居民来说更受欢迎。虽然房主最初聘请The Up Studio为他们的家庭专门设计一个定制的房子,但该地区购房者需求的增加使他们在入住前就将房子挂牌。

The home was nearing completion in 2020 as New York experienced a major shift towards remote work, which made many seasonal neighborhoods like these more desirable for full-time residents seeking relief from congested city life. Although the homeowners initially hired The Up Studio to design a custom home specifically for their family, the increase in demand from homebuyers in the area led them to list the house prior to moving in.

房子在完工后很快就被售出,新业主和原来的家庭都继续与The Up Studio合作。整个住宅采用了简单的材料调色板,包括黑钢、浅色硬木和中性色彩。这些材料和设备的选择提供了一个微妙的复杂性,并允许物业周围的自然元素有机地提供一个流行的颜色。在入口处,定制的木质楼梯设计以一种姿态连接了住宅的三个内部楼层,并提供了一种开放的感觉,使住宅不大的占地面积感觉大了许多。

The home was quickly sold just after completion and both the new owners and the original family have continued to work with The Up Studio. The entire home utilizes a simple material palette of blackened steel, light hardwood, and neutral colors. These material and fixture selections provide a subtle sophistication and allow the property’s surrounding natural elements to organically provide a pop of color. At entry, the custom wood stair design connects the three interior levels of the home with a single gesture and provides a sense of openness that makes the home’s modest footprint feel much larger.

住宅有节奏的黑色雪松外墙包裹着整个住宅,使朝南的卧室自然地遮挡住夏季的高阳,并成为住宅和车棚之间的视觉连接,在其间形成一个有盖的入口。一楼的外墙被设计成与街道隔绝的微妙的隐私屏障,而住宅的后部在两层都采用了定制的马文现代窗,在住宅的内部、物业的自然景观和附近港口的壮观景色之间建立了强有力的联系。

The home’s rhythmic, black cedar facade wraps the entire home to naturally shade the south-facing bedrooms from the high summer sun and becomes a visual connection between the home and the carport, creating a covered entry in its path. The first-floor facade was designed to act as a subtle privacy screen from the street, while the rear of the home is fully glazed on both levels with custom Marvin Modern windows to create a strong connection between the home’s interiors, the property’s natural landscape, and the spectacular views of the nearby harbors.

Architects: The Up Studio
Area: 2800 m²
Year: 2020
Photographs: Alan Tansey
Manufacturers: Fritz Hansen, Ann Sacks, Boffi, Marvin, FLOS, Riverhead Building Supply
Landscape Architecture: Bayview Landscape Architecture
Contractor: LCL Construction
Pool Contractor: Gibbons Pools
Architect:John Patrick Winberry, Adam J Wanaselja
Brand Designer:Jeffrey Ramirez
Project Leader:John DePaulo
Director Of Interiors:Giulia Chiarlitti
Studio Director:CJ Canales
Designer:Dubem Aniebonam
Studio Manager:Lorri Rego
Surveyor:Saskas Surveying
City:Sag Harbor
Country:United States

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注