Holton工作室,英国,Jonathan Hendry Architects

霍尔顿工作室位于霍尔顿勒克莱村边缘的一个小型商业园区。该建筑是第一阶段,包括6个工作空间出租,形成了最终将成为社区的庭院空间的边缘。邻近地点的现有建筑是长坡屋顶的建筑,用砖头建造,有混凝土瓦片屋顶,有金属卷帘门。

Holton Studios is located in a small business park on the edge of the village of Holton le clay. The building is the first phase, comprising 6 work spaces to let and forms the edge of what will eventually become a courtyard space for the community. The existing buildings on the adjacent site are long pitched roof buildings, constructed in brick with concrete tiled roofs with metal roller shutter doors.

我们希望创造一个不仅能从相邻建筑的规模中找到自己的语言,而且能从更多的农业类型中找到。建筑的平面图仍然是线性的,有一个倾斜的屋顶,尽管沿着建筑的公共庭院一侧的屋顶悬空,以创造一个沿建筑的有盖公共走道。

We wanted to create a building that found its language not only from the scale of adjacent buildings but also from a more agricultural typology. The plan of the building remains linear with a pitched roof albeit the roof along the communal courtyard side of the building cantilevers to create a covered public walkway along the building.

每个单元的内部都铺设了桦木胶合板,与外部使用的纤维水泥板形成对比,给人以温暖的感觉。主要的工作空间是拱形的,比例很好。大的木质框架窗户上有一个自然通风的开窗和一个供公众使用的门,面向公共庭院。每个单元的大小都被设计成可以免收营业税。如果企业需要一个大的空间,内部的隔墙已经建成,允许每个单元相互连接,并尽量减少干扰。

Each unit is lined internally with birch plywood sheets, giving a warmer feel to the interiors in contrast to the fibre-cement sheets used externally to clad the building. The main workspace is vaulted and generously proportioned. Large timber framed windows with an opening casement for natural ventilation and a door for public access, face onto the communal courtyard. The size of each unit has been designed so that they remain exempt from business rates. Internal party walls have been constructed to allow each unit to be interconnected if a business requires a large space, with the minimum amount of disruption.

与纤维水泥板比例相同的滑动镀锌板可作为安全百叶窗使用。两个端部的屋檐都是用精细的落叶松条覆盖,染成北欧红,使周围的红砖建筑和我们的建筑的半农业语言之间形成过渡。

Sliding galvanised panels with the same proportions as the fibre-cement panels act as security shutters. Both end gables are clad in fine larch strips, stained Nordic red make a transition between the surrounding red brick buildings and the semi agricultural language of our building.

Architects: Jonathan Hendry Architects
Area: 370 m²
Year: 2020
Photographs: David Grandorge
Manufacturers: EQUITONE, Kingspan Insulated Panels, Osmo
Lead Architects: Jonathan Hendry
Structural Engineers: Steve Gilman Design Ltd
Main Contractor: Timmins Engineering & Construction
City:Holton le Clay
Country:United Kingdom

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注