House in San Antonio Hills住宅,西班牙巴伦西亚, lafincaroja

San Antonio Hills的房屋是由lafincaroja设计的位于西班牙巴伦西亚的简约住宅。这个单层的房子建于1980年代,位于瓦伦西亚郊区的一个居民区。该地区的特点是地中海气候,周围有许多阳光和松树林。体积很复杂,在不同高度的立面和门廊的挫折处非常分散。屋顶是倾斜的,但是屋顶在内部是平坦的,并且外墙是封闭的,好像它想保护外部。内部布局反映了混乱的外部结构,小房间往往很暗。
还选择了物质性来增强光线但提供新鲜感。混凝土是连续的内部结构–外墙,并以橡木制成,温暖的感觉营造出更加温馨和友好的环境。照明是该项目的第三种材料。白天,通过白色窗户进入的自然光得到增强,并反射在墙壁上。在傍晚时分,我们使用间接的人工照明和温暖的温度。设计师们用白漆铁制成的灯具突出了室内外空间之间的连续性和关系。它们从一端到另一端再覆盖整个空间,直达门廊,形成两条平行线,高度为2.20m。

House in San Antonio Hills is a minimalist residence located in Valencia, Spain, designed by lafincaroja. This one-story house was built in the 1980s in a residential area on the outskirts of Valencia. The location is characterized by the Mediterranean climate with plenty of sun and pine forests in the surroundings. The volume is complicated, very fragmented with different setbacks of the facade and porches at different heights. The roofs are sloping but the roofs are flat on the inside, and the facades closed as if it wanted to protect from the outside. The interior layout is a reflection of the chaotic exterior construction, with small rooms that tend to be dark.
Materiality is also chosen to enhance light but provide freshness. Concrete is continuous interior – exterior, and with oak wood, touches of warmth create a more welcoming and friendly environment. Lighting is the third material of the project. During the day the natural light that enters through the white windows is enhanced and is reflected on the walls. At nightfall we use indirect artificial lighting and warm temperature. The designers highlight the continuity and relationship between interior and exterior space with lamps that were created in white lacquered iron. They cover the entire space from one end to the other and out onto the porch, forming two parallel lines at 2.20m high.

Design:lafincaroja
Photography: Bacon Studio