Laejo之家,葡萄牙, Bruno Dias arquitectura

一片平缓的土地上点缀着橄榄树,该项目作为一个元素出现在这片土地上,一个最小的姿态,一个广场。这座房子是对现有墙壁和景观的解读的一部分,在不同的规模和条件下,给房子一个亲密的特征,生活在其内部,确保更多的隐私。

A gentle swell of land dotted with olive trees, where the project appears as an element in the territory, a minimal gesture, a square. The house is part of a reading of existing walls and landscape in its various scales and conditions, giving the house an intimate character, living to its interior ensuring more privacy.

响应一个特定的功能程序,在不同的时间,房子是伸向自然的地方。在不同时期通过房子的方式,视觉上perspectivamos空间在使用前。它创造了一个围绕天井的划分阵列,间接地照亮了天井,并通过空间和光线的作用,通过房子的路径变化来限定。房子是由地方和它的特征产生的,并渴望与它融合。

Responding to a specific functional program, where at various times the house is reaching out to the natural place. On the way through the house at various times, visually perspectivamos space before use. It created an array of divisions around a patio that illuminates indirectly, and circumscribed by a path through the house varies by the action of space and light. The House is generated from the place and its features, and aspires to merge it.

Architects: Bruno Dias arquitectura
Area : 285 m²
Year : 2013
Photographs :Hugo Santos Silva
City:AVELAR
Country:Portugal