Hugo之家 ,葡萄牙, FURO

雨果是工作室的一个好朋友,也是我们标志的创造者。当他搬到一个新的房子时,他要求我们把一个寒冷和过时的公寓改造成一个舒适的家。由于可用的预算不多,我们的选择是把钱花在对布局进行外科手术式的改进上,替换路面并绘制固定的现代家具元素。

Hugo is a good friend of the studio and the creator of our logo. When he moved to a new house, he asked us to transform a cold and out-of-date apartment in a cosy home. With a short budget available, our option was to spend the money in doing surgical improvements in the layout, to substitute the pavement and to draw fixed contemporary furniture elements.

在布局方面,我们引入了一个新的独立墙来定义入口大厅,我们把一个流通空间改造成一个储藏室,并拆除了厨房和客厅之间的隔墙。

In terms of layout we introduced a new stand-alone wall to define the entrance hall, we transformed a circulation space in a storage compartment, and demolished the dividing wall between kitchen and living room.

没有好的房子,就没有坏的路面。在这种情况下,现有的灰色陶瓷铺面既不美观也不热舒适,被新的镶木地板铺面所取代。

There aren’t good houses with bad pavements. In this case an existent grey ceramic pavement that was not aesthetically pleasant or thermally comfortable was substituted by a new wood pavement in parquet industrial.

创建理想的家庭天堂的最后一块拼图是设计了黄色芥末和海洋蓝色的固定家具元素,强调了公寓的现代身份,并向业主的职业:平面设计师致敬。

The last piece of the puzzle to create the desired domestic paradise was the design of fixed furniture elements in yellow mustard and ocean blue that underline the contemporary identity of the apartment and pay tribute to the profession of the owner: graphic designer.

Architects: FURO
Area: 140 m²
Year: 2020
Photographs: Mariana Sanches
Project Team:António Louro, José Caldas, Paula Vargas
City:Carnaxide
Country:Portugal

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注