森林小屋,日本冈山,Tsubasa Iwahashi Architects

森林小屋是日本冈山的一座最小的房屋,由Tsubasa Iwahashi Architects设计。在森林里的一所房子里增加了一个新的小屋。这对夫妇是开始与家人同住的地方。为了准备空间,建筑师将小屋与主房屋分开放置适当的距离。主屋已经配备齐全,包括厨房。厨房,用餐空间,大客厅等的功能将与主房屋共享(将进行额外的扩展以使其紧凑),并且计划是创建一个不会占用太多空间的“小木屋”房地产。
主房屋的用餐厨房上方的单侧屋顶被延伸到“小屋”侧,以形成大厅,并在其上连接了小屋以构成空间。屋顶连接主屋和小屋。大厅除了用作连接主屋和小屋的通道外,还用作花园的延伸部分,为在花园里聚集的人们提供凉亭,花园工作的场所和业余爱好。空间。小屋的二楼设有面向花园的大窗户。在窗户外面,大厅的屋顶上有一个阳台,您可以在屋顶上度过时光。在那里,树木的叶子微风轻拂。

Hut in the Forest is a minimal home located in Okayama, Japan, designed by Tsubasa Iwahashi Architects. A new hut was added to a house in the forest. It is a place for the couple to start living with their families. In order to prepare the space, the architects set the hut apart from the main house at an appropriate distance. The main house was already fully equipped, including a kitchen. The functions of the kitchen, dining space, large living room, etc. would be shared with the main home (an additional expansion will be made compact), and the plan is to create a “small hut” that would not take up as much real estate.
The one-sided roof over the dining kitchen of the main house is stretched to the “hut” side as it is to create a hall, and a hut is attached to it to make up the space. The roof connects the main house and the hut. In addition to serving as a passage connecting the main house and the hut, the hall is also used as an extension of the garden, which serves an arbor for people gathering in the garden, as a work space for garden work, and as a hobby space. On the second floor of the hut there are large windows facing the garden. Outside of the windows, there is a balcony on the roof of the hall, where you can spend your time on the roof. There, the leaves of the trees are in a pleasant breeze.

Design: Tsubasa Iwahashi Architects
Photography: Takumi Ota

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注