Kinnerton 街,伦敦,Well St Studio & Turner Works

最近,Well St Studio和Turner Works在SW1完成了一个历史悠久的马槽房的翻新和扩建,使用了稀疏的材料,对现有结构进行了仔细和精确的干预,创造了一个平静和有凝聚力的新家。

A historic mews house refurbishment and extension recently completed in SW1 by Well St Studio and Turner Works using a sparse palette of materials with careful and precise interventions into the existing fabric creating a calm and cohesive new home.

以前的内部循环是杂乱无章的,在连接不畅和光线不足的空间之间,这意味着房子迫切需要重新考虑。现有的结构被完全剥离或完全重建,循环被合理化,以前的黑暗空间被打开到后面,在保持隐私的同时,将光线带入到楼层的深处。一个玻璃和混凝土夹层的屋顶在整个空间内过滤光线。

A formerly haphazard internal circulation between poorly connected and ill-lit spaces meant the house desperately needed reconsideration. The existing fabric was stripped completely back or rebuilt entirely, circulation rationalized and formerly dark spaces opened out to the back to bring light deep into the floor plans while maintaining privacy. A glass and concrete-finned roof filters light throughout the volume.

将房子从一个不匹配的部件和黑暗的通道聚集在一起转变为一个高度清晰的整体,需要客户的大胆和信任,准备好最初考虑,然后致力于实现这一结果所需的巨大变化。

The transformation of the house from a mismatched agglomeration of parts and dark warrenlike circulation into a highly articulated and clearly defined whole required boldness and trust on the part of the client, a readiness both to initially consider and to then commit to the dramatic changes required to achieve the result.

在确定可能的选项中最清晰的机会来定义整体概念,寻求重新活跃和解放新房子的内部,做出了三个决定性的举动:拆除房子的后墙,由一个新的宽阔的玻璃表面来遮挡,将后部露台和现有的底层挖掘到一个合并的低层,并在合理化的楼梯循环形式中插入一个雕塑元素。这一概念的实现产生了新的可读性和纯粹的形式,通过材料的磨练和对细节的严格执行以及对光线的精心操作而得到加强。

In identifying the clearest opportunities within possible options to define the overall concept, seeking to re-enliven and liberate the new house interior, three defining moves were made: to remove the back wall of the house sheltered by a new expansive glass surface, to excavate the rear terrace and existing lower ground floor to a combined lower level, and to insert a sculptural element in the form of the rationalized stair circulation. Realization of the concept generates new legibility and purity of form, honed by material and heightened through rigorous execution of details and careful manipulation of light.

在新的双层空间上插入了现场浇筑的建筑饰面混凝土翅片,既形成了对新的玻璃平顶的承重支撑,又形成了在空间内调节日光的雕塑元素;反弹环境光,并在墙壁和地板上投下衔接的遮阳。

Site-cast architectural finish concrete fins were inserted over the new double-height space, forming both loadbearing support to a new glazed flat roof and a sculptural element serving to modulate daylight within the space; rebounding ambient light and casting articulated shading across the walls and floor.

在拆除了笨重的烟囱结构后,后方的上层立面重新采用了回收和再利用的场地砖块。在这里,一个新的折叠式钢架双门和定制的铸铁朱丽叶阳台创造了一个跨越新的玻璃屋顶和混凝土鳍的视野,提供了通过和进入下面的双层空间和餐厅的一瞥。

The upper rear façade was reinstated in reclaimed and reused site brick following the removal of a bulky blocked-off chimney structure. Here a new folding steel-frame double doors and bespoke cast iron Juliette balcony create a view out across the new glazed roof and concrete fins, providing glimpses through and into the double-height space and dining room below.

由于拆除了旧的后部通道和楼梯,加深的入口空间也允许对每个楼层之间的流通进行全面的重新配置。在这里,一个单方向的楼梯通向卧室和主浴室,中途的楼道可以从一个保留下来的窗户看到下面的马车。第二条通道在第一条通道的正下方,在较低的地面层蜿蜒曲折,容纳了一个中间空间;在通向双层高的餐厅之前,可以进入一个淋浴房和门下储藏空间。

Permitted by the removal of the old back access and stairs, the deepened entrance space also allowed for a full reconfiguration of the circulation between each of the floors. A single-direction flight runs up to the bedrooms and master bathroom here and a landing mid-way gives a view out from a retained window opening to the mews below. A second flight runs directly underneath the first, winding around at lower ground floor level and accommodating an intermediary space; giving access to a shower room and understairs storage space before opening into the double-height dining room.

后立面的玻璃是用细长的异型和热断裂钢制成的,有淡淡的灰白色纹理装饰。玻璃的下部是由一个折叠门安排形成的,允许空间向外开放。

The rear elevation is fully glazed in slender profiled and thermally-broken steel in a pale grey-white textured finish. The lower section of the glazing is formed by a folding door arrangement, allowing the space to be opened up to the outside.

Architects: Turner Works, Well St Studio
Area: 130 m²
Year: 2021
Photographs: Lorenzo Zandri
Manufacturers: Bocci, Dinesen, Ize, Atrium, Steel & Form
Structural Engineering: Constant Structural Design
City:London
Country:United Kingdom

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注