Learning Tree 托儿所,英国, Delve

新兴建筑师Delve为领先的儿童护理和教育公司Storal Learning完成了位于Romford的新幼儿园The Learning Tree。该幼儿园是对伦敦东部的一个旧仓库的改造,建立在Delve在早期学习教育和可持续建筑方面的经验基础上,采用天然的木材、胶合板和橡胶等材料,设计开放、有趣、耐用。

Emerging architects Delve complete new nursery The Learning Tree in Romford, for leading childcare and education company, Storal Learning. A retrofit of a former warehouse in East London, the nursery builds on Delve’s experience with early learning education and sustainable architecture with an open, fun and durable design using natural materials of timber, ply and rubber.

在短短6个月的时间里,该商业建筑就被改造成了一个现代的托儿所,花费了90英镑/平方英尺+增值税。室内装修反映了各种教育方法,特别是好奇心方法–一种现代儿童主导的学习方法–该幼儿园将与其他教学方法一起用于早期儿童。因此,Delve的设计允许探索、行动自由和每个空间的多种用途。

The significant transformation of the commercial building into a contemporary nursery was achieved in just six months for £90/sft +VAT. The interior fit-out reflects various education approaches in particular the Curiosity Approach – a modern child-led learning methodology – that the nursery will use alongside other teaching methods for Early Years children. Accordingly, Delve’s designs allow for exploration, freedom of movement and multiple uses of each space.

玻璃隔断为整个幼儿园提供了自然光,计划的核心是一个公共餐饮空间,被设计成一个多功能的社交区域,可以从所有房间进入。其他设施包括厨房、浴室、等候区、办公室和一个户外木制覆盖的游戏区。整个学习树采用了曲线形式,以区别于典型的托儿所的圆形拱门、俏皮的舷窗和弯曲的隔断墙。

Glazed partitions provide natural light across the nursery, and at the heart of the plan is a communal dining space, designed as a multi-functional social area with access from all rooms. Other facilities include kitchen, bathrooms, waiting area, office and an outdoor timber covered play area. Curved forms were used throughout the Learning Tree to differentiate it from typical nurseries with round arches, playful portholes and curved partition walls.

安装了天然材料,包括木制框架、松木面胶合板墙、再生橡胶地板和低VOC饰面。这些选择是有目的的,以提供一个更可持续的项目,同时向幼儿介绍各种材料和表面,这在教育空间中是不常见的。
Natural materials were installed including timber-framed, pine-faced plywood walls, recycled rubber flooring and low VOC finishes throughout. The choices were purposefully made to deliver a more sustainable project while at the same time introducing young children to a variety of materials and surfaces not usually seen in education spaces.

Delve与Storal Learning的合作将继续进行,位于牛津郡班伯里的另一个幼儿园将在本月开始施工,并在9月开业。

Delve’s work with Storal Learning will continue with another nursery in Banbury, Oxfordshire starting on site this month, for an opening in September

Architects: Delve
Area : 560 m²
Year : 2022
Photographs :Fred Howard
Manufacturers : James Latham, Artigo, DSK Joinery
Lead Architects : Delve
City : London
Country : United Kingdom