Ledge House住宅,美国康沃尔,Desai Chai Architecture

Ledge House是位于康沃尔,康涅狄格的一个极小的住宅,由Desai Chai建筑事务所设计。岩架屋的客户要求建筑师设计一个与康涅狄格山谷的历史产生共鸣的新住宅,包括环保的材料调色板,并在一个巨大的岩架上处理具有挑战性的场地。
设计师拆除了一个现有的小木屋,它是由以前的主人在一段时间内以不成功的方式扩展的;他们能够重复使用小屋的基础,并增加其以简化建筑的足迹,同时扩大项目。住宅的形式受到当地土著谷仓以及附近历史悠久的西康沃尔桥的启发。

Ledge House is a minimal residence located in Cornwall, Connecticut, designed by Desai Chai Architecture. The Ledge House clients asked the architects to design a new home that would resonate with the history of the Connecticut Valley, include a material palette that is environmentally friendly, and work with the challenging site on a large rock ledge.
The designers removed an existing cabin that had been expanded in unsuccessful ways over time by a previous owner; they were able to reuse the cabin’s foundation and add to it to simplify the footprint of the building while amplifying the program. The form of the house was inspired by indigenous barns of the area as well as the nearby, historic West Cornwall Covered Bridge.

客厅、餐厅和厨房构成了贯穿住宅的一条大型通风通道的核心;通风通道的战略位置利用了山谷的景观、上坡的交叉通风的微风和现有的巨石,使其成为住宅和景观的坚固伴侣。房子的外部覆盖了Shou Sugi Ban壁板,提供了抗腐蚀和防虫的表面处理,也连接了建筑的标志性形式。
室内装饰光线充足,通风良好。主卧套间位于房子的一端;另一头有两间客房。它们之间的核心生活区允许业主和客人在一个高挑、开放的区域内进行融合和社交,该区域跨越岩架连接到森林露台和山谷露台:室内外生活空间无缝贯通。

The living room, dining room and kitchen form the nucleus of a large breezeway through the house; the breezeway was strategically positioned to take advantage of the views to the valley, the uphill cross-ventilating breezes, and an existing boulder that becomes a rugged companion to the house and the views of the landscape. The exterior of the house is clad in Shou Sugi Ban siding which offers a rot-resistant and bug-resistant finish that also articulates the iconic form of the building.
The interior finishes are light and airy. A master bedroom suite is located on one end of the house; two guest bedrooms are on the other end. The nucleus living area between them allows the owners and their guests to merge & socialize together in a lofted, open area that connects across the ledge to a forest terrace and a valley terrace: indoor and outdoor living flow seamlessly through.

Design:Desai Chai Architecture
Photograph:Paul Warchol