Lucia之家,阿根廷,BHY arquitectos

这座房子被组织成四个体量,以其特殊性为条件构建空间。

The house is organised in four volumes that structure the space, conditioned by their specificity.

它的位置是根据地块的开放的几何形状,尊重所需的后退,并优化了太阳能通道、视野和程序性的联系。

It is located according to the open geometry of the plot, respecting the required setbacks, and optimising solar access, views, and programmatic links.

体积之间的自由空间与外部景观和功能有直接的联系,不影响住宅的社会程序。

The free space in between the volumes holds a direct connection with the exterior landscape and features without hierarchy the social program of the dwelling.

白色的双砖墙解决了整个周边的围墙,强调了内部的外部特征。

A white painted double brick wall solves the enclosure in the entire perimeter, emphasizing the exterior character in the interior.

Architects: BHY arquitectos
Area: 270 m²
Year: 2018
Photographer: Fernando Schapochnik
Manufacturers: Aluar
Country: Argentina

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注