Manchester Renovation住宅,英国曼彻斯特,Bec Kirby

Manchester Renovation是一个极简主义的装修,位于英国曼彻斯特的郊区,由贝克·科比设计。Kirby和她的伙伴Tom修复了走廊上华丽的建筑,并打开了两个一楼的房间,让它们恢复到原来的状态,就像以前,这两个房间是分开的。一楼现在是开放的平面,未来的方案是将厨房融入到空间中。目的是在房间之间创造微妙的分隔,同时仍然让它感觉流动。

Manchester Renovation is a minimalist renovation located on the outskirts of Manchester, United Kingdom, designed by Bec Kirby. Kirby and her partner Tom restored the ornate architectural features in the hallway and opened up the two ground floor rooms, back to their original state, as previously, the rooms had been separated. The ground floor is now open plan with a future proposal to incorporate the kitchen into the space. The aim was to create subtle divides between the rooms whilst still allowing it to feel fluid.

在起居空间中,设计师揭去了原木火炉上方的混凝土过梁,他们决定将其暴露在外,与下面原来的约克石壁炉形成对比。新旧巧妙的结合。底部面板支持流体的方法,设法创建一个无缝的感觉——宽板工程橡树运行不断由前往后,经过数周的不知疲倦地测试样品我们设法找到一个白色的空间一整天,blue-toned早上或晚上暖黄色。
存储单元上使用的石膏饰面是Detale CPH的Kabric,其色调的灵感来自设计师一年前的一次冰岛之旅。广阔的景观充满了深度和纹理,他们想在整个空间以某种方式模仿这一点,这似乎是完美的解决方案。这对夫妇将新旧家具有机地结合在一起,似乎可以相互平衡。马塞尔•布劳耶(Marcel Breuer)的那把粗大的椅子是客厅的特色,它是在苏格兰金罗斯(Kinross)买的。上面的作品是当地工作室的一件作品,May Wild。这个系列被称为“自然标记”,是在封锁期间创建的,把苔藓抛在耶稣会信徒的身上。

In the living space, the designer uncovered a concrete lintel above the log stove, which they decided to leave exposed, contrasting against the original York stone hearth below. A subtle combination of old and new. The base palette supports the fluid approach and was contrived to create a seamless feel – wide plank engineered oak runs continuously from front to back and after weeks of tirelessly testing samples we managed to find a white that worked perfectly in the space throughout the day, be it blue-toned mornings or warm-yellow evenings.
The plaster finish used on the storage units is Detale CPH’s Kabric – and the tone for this was inspired by a trip the designer took to Iceland a year prior. The vast landscapes were full of depth and texture and they wanted to mimic this in some way throughout the space and this seemed like the perfect solution. The couple have a combination of old and new furniture, which organically work together and seem to balance each other out. Marcel Breuer’s Wassily Chair features in the living space, which was bought in Kinross, Scotland. The artwork that features above is a piece by local studio, May Wild. This collection is called ‘Natures Mark’ and was created during lockdown, casting moss over Jesmonite.

Design:Bec Kirby
Photograph:Bec Kirby