芒果树屋项目是一块非常特别的土地,面积达1000平方米,周围有一片保留下来的原始森林,由Celso Laetano Arquitetura办公室开发,是一个精致的小角落。

A very special piece of land of 1,000 m² surrounded by a preserved native forest welcomed the Mango Tree House project, developed by the Celso Laetano Arquitetura office as a sophisticated nook.

为了确保居民的健康和舒适感,不仅在社会入口处保留了枝繁叶茂的芒果树–这也是项目名称的由来–而且还保留了围绕在该地块中心的432平方米的战略性建筑区域的所有绿色扩展。体积明确的作品被分为两层。第一层是保留给亲密的侧翼,有中央悬挂的花园和位于对面的套房,为用户提供最大的隐私;而底层是社会环境。这些,顺便说一下,通过自由跨度和谐地整合到阳台和日光浴室,以单层执行,总面积为150平方米的舒适生活。

To ensure well-being and comfort sensations to residents, not only the leafy mango tree – which gave the name to the project – was preserved in the social entrance, as also all the green extension that surrounds the 432 m² of the strategically built area in the center of the lot. The work of well-defined volume was divided into two floors. The first was reserved for the intimate wing with central hanging garden and suites located on opposite sides for the most privacy of users; and the ground floor, to social environments. These, incidentally, harmoniously integrated into the balcony and solarium through free spans, were executed with single floor, totaling 150 m² of pleasant living.

透明度被大量使用在特意交叉的锁上,这样周围的自然环境就会出现在房子里,而实际上并不在那里。现在的装饰遵循了优雅的条纹线,混合了现代家具和复古物品,如20世纪20年代的镜子和Tadeu Rodrigues的多边形面板,点缀了房间的高度天花板,加强了项目的个性。

Transparency was used in abundance in purposely crossed locks, so that the surroundings nature would emerge into the house, without actually being there. Now the decor followed the elegant stripped line with the mix of contemporary furniture and vintage pieces, as the mirror from the 1920s and Tadeu Rodrigues polygons panel that punctuates the height ceilings of the room, reinforcing the project’s personality.

现在,装饰也遵循了优雅的路线,包括当代家具和复古家具的组合,如1920年的镜子和Tadeu Rodrigues的多边形画板,它们点缀了房间的高度天花板,强化了项目的个性。

Já a decoração seguiu a linha elegante-despojada com a mescla de mobiliário contemporâneo e peças vintage, como o espelho dos anos 1920 e o painel de polígonos de Tadeu Rodrigues que pontua o pé-direito da sala, reforçando a personalidade do projeto.

Architects: Celso Laetano Arquitetura
Area : 432 m²
Year : 2013
Photographs :Paulo Altafin, Jefferson Ataliba
Manufacturers : Indusparquet, Baden, Braston, Ibratin, Nobre Mármores, Vidrotil
Country:Brazil