坐落在卡拉穆奇塔山谷的小山脉中间的一个小斜坡上。它在两层的线性和过时的发展,保证了最佳的方向,使用的意见和内部组织的空间。

Situated on a small slope in the middle of the small mountain ranges of the Calamuchita valley. It´s linear and outdated development on two levels guarantees optimal orientation, use of views and internal organization of its spaces.

上层包含社交空间和主房间,通过悬臂结构投射到地平线上,而下层包含客人空间,与周围环境的关系更加协调和内敛。下层包含了游泳池和它的盖子,成为各种户外活动的一个真正的扩展平台。室内的特点是一连串的天窗,建立了不同的氛围,并巧妙地暗示了通过空间的路线。这座房子完全是用粉红色的混凝土建造的,这使得它能够巧妙地与周围山脉的矿物色调相协调。

The upper floor, which contains the social spaces and the main room, is projected towards the horizon by means of a cantilevered structure, while the lower level, which contains the guest spaces, proposes a more calibrated and introverted relationship with its surroundings. The lower volume incorporates the pool and its cover becomes a true expansion platform for various outdoor activities. The interior is characterized by a sequence of skylights that build different atmospheres and subtly hint at the routes through its spaces. The house is entirely built in pink pigmented concrete that allows it to subtly tune in with the mineral tones of the surrounding mountains.

由于植被的发展和染色混凝土的磨损,时间的流逝使作品明确地扎根于这个地方。

The passage of time has allowed the work to take root definitively in the place thanks to the advance of the vegetation and the wear of the stained concrete.

Architects: alarciaferrer arquitectos
Area : 380 m²
Year : 2020
Lead Architect : Joaquín Alarcia, Federico Ferrer Deheza
Structural Calcutation : German Sarboraria
Collaborators : Valentina Machado, Facundo Almiron
Country : Argentina