我们为这个有一个十几岁女儿的家庭设计了这套室内装饰。客户希望他们翻新后的公寓有一个宽敞的厨房和起居室相结合的空间,用于温馨的聚会,还有一个通向私人更衣室和主浴室的卧室。
我们的团队制定了一个设计项目,并根据计划和预算与室内设计师进行了精确的合作。我们还专门为这套公寓设计并制造了所有的橱柜家具。
We designed this interior for the family with a teen daughter. The clients wanted their renovated apartment to have a spacious combined kitchen-living room for cozy gatherings and a bedroom leading out to a private dressing room and a master bathroom.
Our team created a design project and worked with the interior exactly according to the plan and budget. We also designed and manufactured all the cabinet furniture specifically for this apartment.


我们拆除了走廊、厨房和起居室之间的隔断,形成了一个公共的复合型区域。从客厅就可以看到简洁的厨房橱柜、吊灯和餐桌。工作台隐藏在用雷克斯白玛瑙瓷器装饰的支撑塔架后面。弧形沙发为宽敞的客厅增添了动感。

We removed the partitions between the hallway, kitchen and living room to make a common complex-shaped area. It’s possible to see the laconic kitchen cupboards, the chandelier and the dining table right from the living room. The worktop is hidden behind the supporting pylon decorated with Rex white onyx porcelain stoneware. A curved sofa adds dynamics to the spacious living room.

电视、沙发和餐桌位于同一轴线上。无论是坐在沙发上、沙发背上还是餐桌旁,在厨房客厅的任何地方看电视和交流都很舒适。
我们用几件白色物品突出了厨房:餐桌、烤箱、顶部套件模块、台面和水龙头。
立柱式橱柜的正面选择了从地面到天花板的半岛式设计,以营造出绝佳的整体感。

The TV, the sofa and the table are on the same axis. It would be comfortable to watch TV and communicate from anywhere in the kitchen-living room, whether people would be sitting on the sofa, on its back or at the table.
We spotlighted the kitchen with several white items: the dining table, the oven, the top set modules, the countertop, and the faucet.
The fronts of the column cabinet were chosen to be floor-to-ceiling peninsulas for a great monolithic look.

上面的模块没有接触到天花板,因为上面有一个管道式空调。不过,模块的空间足以隐藏厨房抽油烟机。
在这间厨房里,我们没有使用把手,以使整套设备看起来简约。面板可以借助内置的型材把手打开。
The upper modules are not touching the ceiling, because there is a ducted air conditioner above them. Still, the modules are spacious enough to hide the kitchen hood.

In this kitchen, we did not use applied handles to make the whole set look minimalist. The fronts can be opened with the help of built-in profile handles.

通过将厨房和客厅结合在一起,我们创造了一个近 41 平方米的宽敞公共空间,可以轻松容纳家人和客人。

我们决定不在阳台上安装任何暖气设备。我们的团队为阳台制作了一个抽屉式软垫座椅,并用小灯照亮—这样在温暖的夜晚阅读会更加舒适。

By combining the kitchen and living room, we created a large common space of almost 41 square meters that would easily accommodate both the family and their guests.
We decided to not equip the balcony with any heating. Our team produced a cushioned drawer-based seat for it and brightened it with small lights — so it would be nicer to read there on warm evenings.

洗衣房的面积扩大了,但走廊和厨房的面积却减少了。现在,通风箱就在洗衣房内。我们制作了开放式橱柜来存放所有的家庭用品和电器,为洗衣机和烘干机设置了一个立柱式橱柜,并在它们的上方用一个立面遮住了热水器。洗衣房的面积从 2.9 平方米扩大到 6.9 平方米。现在这里还可以放置熨衣板。

The laundry room was enlarged at the expense of the hallway and the kitchen. Now, the ventilation box is located inside the laundry room. We created open cabinets to store all the household items and appliances, put a column cabinet for the washer and the dryer, and covered the water heater with a facade above them. The laundry room was enlarged from 2.9 to 6.9 square meters. Now it’s possible to store an ironing board there.

通过移动洗衣房的门,我们还将走廊的入口区域分隔得更加清晰。走廊与洗衣房之间由一个大衣柜隔开。
走廊上还有一个小壁橱,用于存放淡季物品和行李箱。电气和低电流防护罩隐藏在其中一面墙壁后面。
走廊里有一面落地镜,还配有柔和的灯光。
走廊与起居室相结合,面积减少了一半。走廊通向卧室和浴室。

By moving the laundry room door, we also separated the entrance area of the hallway more clearly. The hallway itself is separated from the laundry room by a large coat closet.
There is also a small closet for off-season items and suitcases in the hallway. Electrical and low-current shields are hidden behind one of the facades.
The hallway is fitted out with a floor-to-ceiling mirror with soft lighting as well.
The corridor was made half as much by combining with the living room. It leads to the bedrooms and the bathrooms.

走廊通向主卧室。入口处有一个步入式更衣室,里面有开放式和封闭式储藏室。衣柜正面是落地镜(与走廊一样)。
更衣室左侧是一个宽敞的淋浴室,镜子直达天花板,台面是嵌入式仿石水槽。
壁挂式马桶上方的橱柜略微突出墙面,因此内部有更多的储物空间。

The corridor is leading to the master bedroom. There is a walk-through dressing room both with open and closed storage right at the entrance. The closet fronts are floor-to-ceiling mirrors (just as in the hallway).
A large shower room located to the left of the dressing room is highlighted with a mirror going up to the ceiling and a countertop with a built-in faux stone sink.
The cabinet above the wall-hung toilet system protrudes slightly from the wall, so there is more storage space inside.

卧室分为两部分:工作区和休息区。第一部分离入口较近,可放置一张书桌和一把扶手椅。床与书桌之间用橡木贴面装饰屏风隔开。屏风由两部分组成,宽度不同,位置略有倾斜。
我们设计并制作了悬挂式床头柜。每个床头柜上方都有一盏简洁的台灯。
床对面的墙壁凹凸不平。我们制作了一个带照明的装饰框,将其隐藏起来。床位于两个支撑塔架之间。
客户不希望在床前摆放电视,因此我们在床前摆放了一个大抽屉柜和一面镜子。

The bedroom is divided into two parts: for work and for rest. The first part is located closer to the entrance, and it will accommodate a desk and an armchair. The bed will be separated from the desk with an oak veneer decorative screen. It consists of two parts of different widths positioned at a slight angle.
We designed and created hanging bedside tables. There is a laconic lamp above each of them.
The wall opposite the bed is uneven. We made a decorative frame with lighting to conceal it. The bed is located in between two supporting pylons.
The clients did not want a TV in front of their bed, so we put a big hanging chest of drawers and a mirror there.

在儿童房,书桌位于房间入口处。书桌与床之间有一个双面搁架,上面有开放式和封闭式储物柜。
窗边还有一个宽大的控制台,供休息和学习之用。客户要求我们为这个房间添加一个水彩散热器,因此我们在窗户右侧放置了一个与之相匹配的散热器。
我们为浴室选择了一款与众不同的灯具:它看起来就像整个天花板都在发光。灯光的亮度可以通过开关按钮进行调节。

In the children’s room, the desk is right at the entrance to the room. It is separated from the bed by a double-sided shelving unit with open and closed storage.
There is an additional zone for rest and study, a wide console by the window. The clients asked us to add a watercolor radiator to this room, so we placed a matching one to the right of the window.
We chose a distinctive light fixture for the bathroom: it looks like the whole ceiling is shining. The brightness of this glow can be regulated with a switch button.

Architects: Alexander Tischler
Year:2021
Area: 119 m2
Photography: Askar Kabjan
Lead Architects : Karen Karapetian
Engineer:Oleg Mokrushnikov,Konstantin Prokhorov
Designer:Iuliia Tsapko
Finishing Manager:Pavel Prokhorov
Installation Manage:Evgenii Bridnya
Head of Purchasing:Ekaterina Baibakova
Decoration studio :AtelierDECO
Copywriting :Vera Minchenkova
Type :A two-bedroom apartment
Features :Bearing pylons between rooms, a large ventilation box in the kitchen, a small dressing room adjacent to the bedroom
City: Yekaterinburg
Country: Russia