Miter之家,旧金山,Levy Art + Architecture

我们的Miter House是一个同时具有固体和透明的结构。当你走近时,外墙显示出它的分层形式。丛林锤击的石头包层让位于光滑的石膏层,而石膏层又位于透明的窗户层之上,无框的转角玻璃捕捉到了风景,吸引了人们的目光。这是我们的客户的代表:一开始是私人的,但随着时间的推移而熟悉。

Our Miter House is a structure that is simultaneously solid and transparent. As you approach, the façade reveal its layered form. Bush-hammered stone cladding gives way to a smooth plaster layer that, in turn, sits atop a transparent layer of windows taught, frameless, corner glass that captures the view and invites the eye in. This is a representation of our client: private at first, but familiar over time.

住宅的空间也是如此。这是一个基于两条相关的旅行路径的揭示。水平方向:在这块横跨山脊线的土地上,从街道到后院的向上和向下的运动。垂直方向:中央空隙提供了楼梯循环,并通过一个高大的玻璃采光井和一个大型可操作的天窗将光线带入住宅的中间部分,照明、通风并提供通往屋顶平台的通道。

The space of the home is similar. It’s a reveal that is based on two related paths of travel. Horizontally: an up-and-over movement that carries you from the street to the backyard on this lot that straddles a ridgeline. Vertically: a central void that provides for stair circulation and brings light deep into the mid-body of the home employing a tall glass lightwell, and a large operable skylight that illuminates, ventilates, and provides access to the roof deck.

这个四层楼的体量由木质板条覆盖,在实心的填充物和开放的间隔之间交替出现,产生阴影和光线的模式,在白天和季节中激活了房子。该计划被颠倒过来,将主要空间放在顶层,那里的视野最开阔,可以直接进入屋顶平台。客厅朝东,享受市中心和海湾的景色,通过一系列斜角窗捕捉晨光。壁炉是该客户的一个关键,斜角窗与窗户图案相呼应。

This four-story volume is clad in wooden slats that alternate between solid fill and open spacing, generating patterns of shadow and light, activating the house through the day and the seasons. The plan is reversed to place the main spaces on the top floor where the views are the most expansive and access to the roof deck is direct. The living room faces east, enjoying Downtown and Bay views, capturing morning light through a series of mitered corner windows. Fireplaces are a key for this client, with mitered corners echoing the window pattern.

厨房和用餐区朝西。厨房是一个雕刻的大理石块,餐吧既面向里面也面向外面。两侧与滑动的玻璃墙配合,将室内外空间整合在一起,用于大型聚会,在视觉和功能上扩大了空间。随着上面的生活空间,中间一层是卧室。两个较小的房间面向旧金山湾的东部景观,同样用斜面玻璃和一系列的落地窗来捕捉。

The kitchen and dining areas face west. The kitchen is a carved marble block, with dining bars facing both inside and out. The two sides work with a sliding glass wall to integrate indoor-outdoor spaces for large gatherings, expanding the space visually and functionally. With the living spaces above, the middle floor houses the bedrooms. Two smaller rooms face the eastern view of the San Francisco Bay, again captured with mitered glass and a series of floor-to-ceiling windows.

主卧室朝西,有一个壁炉,可以看到优雅的浴室。浴室里摆放着独立的元素,这些家具有助于在这个狭长的城市绿洲中创造出一种宽广的感觉。在底层,有一个入口门厅、客人套房和健身房,健身房可以通向院子,供人扩展锻炼。地面以下是一个车库和酒窖。

The primary bedroom faces west and includes a fireplace that looks through to the gracious bath. The bath is furnished with free-standing elements, pieces of furniture that help to create a sense of expanse in this long, but narrow, urban oasis. On the ground level, there is an entry foyer, guest suite, and gymnasium that opens to the yard for extended workouts. Below grade are a garage and wine cellar.

可持续发展的特点包括一个太阳能屋顶,超级绝缘,以及通过可操作的天窗和滑动玻璃墙的全屋通风。整个建筑使用了粉煤灰混凝土和工程木材。该结构的每一面都有自己的特点和自己的观点。正面是晨光和市中心的景色,由斜角窗捕获。后面则通过可操作的玻璃墙来欣赏日落和双峰山的景色,玻璃墙扩大了室内外功能的面积。从概念上讲,Miter House是由一条中央主干线连接起来的两座房子,通过一天中的时间和一年中的时间来展示自己。


Sustainable features include a solar-ready roof, super-insulation, and whole-house ventilation via the operable skylight and sliding glass walls. Fly-ash concrete and engineered lumber were used throughout. Each side of the structure has its own character and its own point of view. The front is defined by morning light and downtown views, captured by mitered corner windows. The back enjoys the sunset and Twin Peaks viewed through operable glass walls that expand the floor area for indoor-outdoor functions. Conceptually, Miter House is two houses joined by a central spine, revealing themselves through time of day and year.


Architects: Levy Art + Architecture
Area : 3707 ft²
Year : 2020
Photographs :Joe Fletcher
Manufacturers : Acme Brick, Blomberg, Hakwood, Lindsey Adelman, Ortal, Coco Metals, Golden State Doors, Hex Veneer, Korts and Knight, Mistsubishi, Natural Stone, Rollamatic, Skyframe, Svalson
Lead Architects : Ross Levy
Contractor : Stronghold Construction
Structural Engineer : Daedalus Engineering
Project Team : Michael Ageno, Patrick Donato,
Interior Architect / Designer : Frances Weiss
City : San Francisco
Country : United States