Moosweg之家,瑞士, Felippi Wyssen Architects

这座两层高的新建筑最突出的特点是屋顶景观,它构成了建筑内部使用区域的外部表达。

The most prominent characteristic of this two-storey new building is the rooftop landscape that forms the exterior expression of the building’s interior use zones.

主屋顶覆盖了一个客厅、一个餐厅和卧室,而狭窄露台上的天棚则标志着房屋和花园之间的过渡。一个小的后部屋顶容纳了所有的功能和连接房间。

The main roof covers a living room, a dining room, and bedrooms, while the canopy over the narrow terrace marks the transition between the house and the garden. A small rear roof accommodates all the functional and connecting rooms.

零能耗房屋的轻质木材结构内弥漫着两个层次:除了以生活区为特征的水平分布外,功能区向建筑的深处分层。

Two layers pervade inside the light timber structure of the zero-energy house: in addition to the horizontal distribution, which is characterised by living areas, the functional areas are layered towards the depth of the building.

Architects: Felippi Wyssen Architects
Area: 180 m²
Year: 2019
Photographs: Rasmus Norlander
Woodwork:PM Mangold Holzbau, Ormalingen
City:Riehen
Country:Switzerland

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注