Neui 住宅扩建,法国, Benoit Rotteleur Architecte

业主是一对带着两个孩子的年轻夫妇,刚刚搬进位于巴黎Neuilly Plaisance地区的一栋建于1960年代的房子。在这个狭小的空间里,这对夫妇感到很拥挤,他们希望通过整合所有的生活区域,包括客厅、餐厅、厨房和卫生设施,来扩大底层的空间。

The owners, a young couple with two children have just moved into a house built in the 1960s, located in Neuilly Plaisance, Paris area. Feeling cramped into this tiny space, this couple wanted to expand the ground-floor by integrating all the living areas including the living room, dining room, kitchen, and sanitary facilities.

建筑师面临的挑战是在尊重城市化限制的同时创造更多的生活空间,如房屋正面的连续性。

The challenge for the architect was to create additional living space while respecting the urbanism restrictions like the continuity of the frontal of the house.

该物业位于一个有洪水风险的地区。这就是为什么该项目被视为一个有人居住的防波堤。这个码头比地面高30厘米,由两部分组成,一部分作为房屋的延伸,另一部分是室外区域。起居室由两部分组成,在阳光明媚的日子里,由于有一个大的滑动玻璃门,有盖的空间可以延伸到露台上。

The property is located in an area with flooding risk. That’s why the project is treated as an inhabited jetty. This jetty with an elevation of 30cm over the floor consisting of two parts, one covered as an extension of the house and one outdoor area. This composition of the living room in two parts allows the covered space, during the sunny days, to be extended onto the terrace thanks to a large sliding glass door.

Architects: Benoit Rotteleur Architecte
Area: 35 m²
Year: 2018
Photographs: Antoine Séguin
Manufacturers: Sto, Belisol
Lead Architects: Benoit Rotteleur
City:Neuilly-Plaisance
Country:France

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注