新海滨别墅,英国,Casswell Bank Architects

New Beach House是由Casswell Bank Architects设计的位于英国的极简住宅。现有房屋的建造是对第二次世界大战中英军因炸弹练习而丢失的原始结构的改造。随后建造了MOD建造的替换房屋(厕所和浴室位于未烧制的砖块中,砖块与主体房屋稍有脱离),反映了当时的经济现实。与上下文的关系是通用的。客户最初将物业租用了几年,经常从他们在伦敦的主要住所拜访,对这个地区和社区非常满意。这座建筑尽管有其所有缺点,但并非没有魅力,而且这种环境不言自明。他们在上市后于2016年初购买了这套房子,并很快任命了Casswell Bank Architects。

New Beach House is a minimal home located in United Kingdom, designed by Casswell Bank Architects. The existing house was built as a replacement to an original structure lost to bomb practice by the British army in the 2nd World War. The subsequent MOD built replacement house was expediently built (the toilet and bathroom was located in an unheated brick block slightly detached from the main house) reflecting the economic realities of the time. The relationship to its context was generic. The client initial rented the property for a couple of years visiting frequently from their main home in London becoming very fond of the area and community. The building, for all its faults was not without charm, and the setting speaks for itself. They bought the house at the start of 2016 after it came on to the market and Casswell Bank Architects were appointed soon after.

Design:Casswell Bank Architects
Photography:David Grandorge

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注