Nojo住宅,日本,ALTS DESIGN OFFICE

这个地方有一个区域约150平方米,位于市区,地理位置优越,距离最近的车站约15分钟步行路程。
试图创造这样一个家庭,在一个房间里时,愉快而舒适地度过有限的地面面积,可以拥有足够的存储空间来应付所需的日常生活,
同时为一家五口人提高生活的方式。

This place has an area of about 150 square meters, located in the city, strategically located, about 15 minutes walk from the nearest station.
Trying to create such a family, when you are in a room, enjoy a pleasant and comfortable passage over a limited floor area, you can have enough storage space to cope with the daily life you need.
At the same time, it is a way for a family of five to improve their lives.

因此,我们已经考虑了如何利用有效地存储通过审查。
当它涉及到存储,这样的空间称为壁橱,储藏室和衣橱,考虑到存储的位置和 方式,我们尝试创建额外的存储功能,而不仅仅是建立存储空间。
楼梯作为一部分的存储空间也可作为学生桌和椅子作为收纳空间。通过空白的存储处变成儿童游戏空间和书房。

Therefore, we have considered how to use effective storage through review.
When it comes to storage, such spaces are called closets, storage rooms and wardrobes, and given the location and the way of storage, we try to create additional storage features, not just creating storage.
The stairway as part of the storage space can also be used as a storage space for student tables and chairs. Turn into a children’s play space and study through a blank storage.

我们已经创建了一个生动的空间,他们的孩子是从外观处处感觉的到,因为存储空间已经融入日常生活的一部分,由于消除空间使得它极大范围地利用了空间。

We have created a vivid space where their children feel from the look and feel, because the storage space has been integrated into a part of everyday life, and it has made extensive use of space due to the elimination of space.

Design: ALTS DESIGN OFFICE
area:119.81㎡