OCE办公室,丹麦哥本哈根,Aspekt Office

OCE Copenhagen是一个极简主义的室内商店,位于丹麦哥本哈根,由Aspekt办公室设计。这些设计师负责OCE在哥本哈根Niels Hemmingensgade 3上的全新旗舰店的设计。新店位于中间的步行商业街“strø”经典建筑。新店的设计要求是明确和简洁的- OCE希望我们创造一个北欧的氛围,并添加斯堪的纳维亚的外观,感觉和表达,以吸引斯堪的纳维亚的顾客。这是最重要的。由于OCE都有一个服装收藏和一个家居部门,他们决定将商店按照不同的具体表达方式划分为不同的区域。
Aspekt办公室使用尽可能少的颜色,使OCE的彩色产品脱颖而出,成为主要焦点。当顾客走进商店时,他们首先注意到的是热情好客的柜台。柜台的右边是家庭专区,左边是时尚专区。这两个领域都采用了极简和明亮的表达,使产品脱颖而出。由于店面面积很小,所以我们的任务就是利用最小的角落。这种方法特别展示了二楼的楼梯下。楼梯下的空洞从未被使用过,但被做成了一个展览区域。

OCE Copenhagen is a minimalist store interior located in Copenhagen, Denmark, designed by Aspekt Office. The designers were responsible for the design of OCE’s brand-new flagship store on Niels Hemmingensgade 3 in Copenhagen. The new store is located in the middle of the pedestrian high-street “strøget” in a classic building. The design requirements for the new store were clear and concise – OCE wanted us to create a Nordic atmosphere and add a Scandinavian look, feel and expression to their brand, to be able to attract Scandinavian costumers. That was paramount. Since OCE both have a clothing collection and a home-department, they decided to divide the store into different zones with different specific expressions.
Aspekt Office worked with as few colors as possible to make OCE’s colorful products stand out and take the primary focus. When costumers enter the store, the first thing they notice is the warm and welcoming counter. To the right of the counter, costumers will find the home-department zone, and to the left, the fashion zone unfolds. Both areas have a minimal and bright expression that makes the products stand out. Since the store area is small, the mission was to utilize even the tiniest little corner. This approach shows, in particular, under the stairs to the second floor. The cavity under the stairs was never used, but was made it into an exhibition area.

Design:Aspekt Office
Photography:Rasmus Dengsø