Offhand画廊,中国上海,Offhand Practice

室内设计工作室(Interior design studio)与woooooow分享了他们的最新项目“单人画廊”:一个展示古典设计对象的独立画廊;其泥土般的内部旨在模拟在洞穴中的体验。
从街上,一个雕刻的拱门把游客带到这个空间。穿过一扇低矮的门,仿佛他们正悄悄地进入一个洞穴入口,来到画廊的客人被呈现出一个狭窄的、有纹理的内部,内部被分成四个不同层次的房间,这是一个经过深思熟虑的方法,通过即兴练习来强调从地下避难所下降和重新表面的感觉。画廊唯一的自然光线来源是前门和后门的庭院空间,有一系列的人工天窗和位置不均的灯光,模仿光线穿透洞穴的方式。墙壁上的弧形平台看起来就像是从表面雕刻出来的,用来展示设计对象。

Interior design studio Offhand Practice has shared with WOOOOOOOW their latest project, the ‘Single Person Gallery’: an independent gallery showcasing vintage design objects; its earthy interior aims to emulate the experience of being inside a cave.
From the street, a carved archway leads visitors into the space. Walking through a low door, as if they were creeping into a cave entryway, guests to the gallery are presented with a narrow, textured interior that is divided into four rooms set at differing levels—a considered approach by Offhand Practice to emphasize the feeling of descending into, and resurfacing from, an underground shelter. The gallery’s only source of natural light is from the door of the front entrance as well as a courtyard space at the back, with a series of artificial skylights and unevenly-positioned lights to emulate the way light can puncture through caves. Curved platforms in the walls appear as if they have been carved out of surfaces to exhibit the design objects.

Design:Offhand Practice
Photography:Yiqing Gao

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注