Patio之家,阿根廷, Ezequiel Spinelli & Facundo López

这是一个小型改造,位于布宜诺斯艾利斯省拉普拉塔市的中心。一个角落里的房子,不能满足一对年轻夫妇的需求,他们想把自己的家变成这样。

This is a small remodeling, located in the center of the city of La Plata, Province of Buenos Aires. A corner house that did not serve the needs of a young couple who wanted to make their home.

我们向他们提出的奇怪的建议是,与其扩大房子,不如把它变小,优化它。通过空旷的操作,我们给卧室提供了光线,并使光线有可能从两个方向进入到客厅。

The curious operation that we proposed to them was, instead of enlarging the house, making it smaller and optimizing it. With an emptying operation we gave light to a bedroom and the possibility of light entering from two orientations to the living room.

一个尽可能长和宽的空间,完全开放给一个天井,其大小与之相匹配。一个12米的横梁,对于一个50平方米的房子来说显然是不必要的,它确保了没有柱子,没有室内和室外之间的中介。木工可以打开,生活空间,微不足道,在天井里被加倍了。现在有一个房子,内部和外部是一样的,天井和客厅是一样的。一堵墙,里面是白色的,外面是黑色的,限制了视觉效果,给那个天井以保护。

A space as long and wide as possible, entirely open to a patio, which matches in size. A 12 meter span beam, apparently unnecessary for a 50 square meter house, ensures the absence of columns, of mediations between the interior and the exterior. The carpentry can be opened and the living space, meager, is doubled in the patio. Now there is a house where interior and exterior are the same, where patio and living room are the same. A wall that is white on the inside and black on the outside limits visuals and gives protection to that patio.

房子需要那个清晰、安静的庭院,与外面的城市隔绝。然而,设计大于施工的外观仍然是项目的关键。由于钢筋混凝土的作用,这根梁产生了一个开口和一个屋檐,产生了对北方的遮阳保护。就像阿根廷潘帕斯草原牧场的长廊。在这里,空间的缺失,平原的无限视角,被灰泥墙的中性白色图像所取代。用户会在那块白色画布上想象出他们想要的任何宽度。

The house needed that clear, quiet courtyard, isolated from the city outside. However, the look of design over construction remains the key to the project. This beam, only possible thanks to the reinforced concrete, produces the opening and an eaves that produces the shade protection to the north. Like the galleries of the ranch of the Argentine pampas. Here, the absence of space, of infinite perspectives of the plain, is replaced by the neutral white image of the plastered wall. The user will imagine any width they want on that white canvas.

Architects: Ezequiel Spinelli, Facundo S. López
Area: 59 m²
Year: 2019
Manufacturers: AutoDesk, Trimble
Collaboration In Construction Management:Julián I. Kelis, Mirella Villanueva
Collaborator:Joaquin Traverso, Giovanni Mario Pemintel Lines
Engineering:Julian Lafuente, Gastón Flores
Construction:Ramón Martinez, José Martinez
Painting:Eusebio Martinez
Smithy:Ramiro Budiño
Electricity:Jorge Ramos, Carlos Ramos
Plumbing:Walter Romero.
Zingueria:German Marchini
Landscape:Mirella Villanueva
City:La Plata
Country:Argentina

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注