Puertecillo住宅,智利,Estudio Base Arquitectos

位于Puertecillo的上区,一个位于智利中部地区的小海滩,在Navidad区;混合在田野和大海之间,突出的是冲浪者的隐藏天堂,在那里你可以享受大海,森林和自然。

Located in the upper zone of Puertecillo, a small beach located in the central zone of Chile, in the district of Navidad; mix between field and sea that stands out for being the hidden paradise of surfers where you can be enjoying the sea, forests and nature.

房子位于一个非常陡峭的地形上,西北方向。策略是产生不同的梯田,以利用这个地方的形态,所有的围墙都是面向银行的观点,流入大海。

The house is located on a very steep terrain with a north-west orientation. The strategy was to generate different terraces to take advantage of the morphology of the place, all the enclosures are oriented with a view to the bank; that flows into the sea.

它几乎完全由木材制成,由于材料暴露在沿海气候的好处,1.4 “板涂层的干松在室内被用于其更好的完成和耐久性随着时间的推移,安装作为一个系统的通风立面。我们将黑色的色调应用于整个外部,所以房子在景观中消失了,将自己隐藏在植被中。

It is made almost entirely of wood, due to the benefits of the material exposed to the coastal climate, a 1.4 ”board coating of dry pine in chamber was used for its better finish and durability over time, installed as a system of ventilated facade. We apply a black tint to the entire exterior, so the house is lost in the landscape, concealing itself among the vegetation.

在一个具有两个大的公共和私人区域的体积中,它分布在三个层次上。第一层是通往客厅/餐厅和卧室的通道,下层是地窖和有盖的露台,可以在夏天免受阳光和风的侵袭;这些都与天井直接相关,第三层是房子的屋顶,有一个可居住的露台,这可以拯救这个地方的所有全景;最重要的是,地平线,山谷和峡谷向海的景色。

In a volume with two large public and private areas, it is distributed on three levels: The first level with access to living / dining room and bedrooms, lower level with the cellars and covered terraces that protect from the sun and wind in the summer; These are directly related to the patio and the third level is the roof of the house, with a habitable terrace, this allows to rescue all the panoramic views of the place; above all the horizon, the view of the valley and the ravine towards the sea.

建筑师:Estudio Base Arquitectos
面积 : 170 m²
年份:2019年
摄影师:Pablo Casals Aguirre
设计团队:Cristian Larraín,Gonzalo Ramírez
工程:José Manuel Morales
城市 : Navidad
国家:智利
Architects: Estudio Base Arquitectos
Area: 170 m²
Year: 2019
Photographs:Pablo Casals Aguirre
Design Team:Cristian Larraín, Gonzalo Ramírez
Engineering:José Manuel Morales
City:Navidad
Country:Chile

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注