Quadra房子面积377平方米,是为一对没有孩子的夫妇设计的,服从于一个倾斜的程序。一楼是杂物间、社交和休闲区,与地块背景中的花园融为一体。花园里的温泉有一个阳台。夫妇俩要求将厨房与烧烤炉整合在一起。这样一来,通过宽大的铝制门,流通顺畅,整合了各个空间。

The Quadra House with 377m² of area was conceived for a couple without children, obeying a lean program. On the ground floor is the utility room, social and leisure area integrated to the garden in the background of the parcel. The Spa in the garden has a balcony. The kitchen integrated with the barbecue was requested by the couple. In this way the circulation is given smoothly through generous aluminum doors, integrating the spaces.

在上层有3间套房。夫妇的套房有一个阳台和一个带私人花园的浴室。

On the upper floor are the 3 suites. The couple´s suite has a terrace and a bathroom with private garden.

体积明确,由于没有开口,车库背景明显使用了木材,所以立面非常突出。黑色的铝框与地板和墙壁的灰色调相匹配。

景观项目是由建筑师Maria Paula Orlando开发的。

Of well-defined volume, the façade stands out due to the absence of openings and the noticeable use of wood in the background of the garage. The aluminum frames in black color match with the gray palette on the floors and walls.

The landscape project was developed by architect Maria Paula Orlando.

Architects: Celso Laetano Arquitetura
Area : 4057 ft²
Year : 2017
Photographs :Favaro Jr.
Country:Brazil