ReEmber Playland ,美国, i/thee

这套装置的设计是为了展示Teva的新ReEmber鞋系列,被想象成一个可回收的成人游乐场。该装置由三个不同的部件组成,当它们组合在一起时,形成了一系列可互换的场景,在安博伊盐田的严酷背景下激发了用户的奇思妙想。第一件作品是一组互锁的积木,可以像拼图一样堆叠成墙,也可以拆开排列,创造各种互动空间。

The design of this set, built to showcase Teva’s new ReEmber shoe collection, was imagined as a recyclable Playland for adults. The installation consists of three distinct set-pieces, that when combined, form a series of interchangeable scenes instigating whimsical choreographies in users against the harsh backdrop of the Amboy Salt Flats. The first set-piece exists as a collection of interlocking blocks that can be stacked, like a puzzle, into a wall or disassembled and arranged to create various interactive spaces.

第二件作品包括两个楼梯,一个是胶合板,一个是软泡沫包覆的,它们可以分别作为通道,也可以组合在一起形成一个整体的 “无名楼梯”。最后,最后一个布景作为一个两层的堡垒高高地矗立在景观上,由统一的托架组成,每个托架都安装有可更换的材料镶嵌,包括彩色拱门、乙烯基塑料和闪亮的窗帘。

The second set-piece includes two staircases, one plywood and one clad in soft foam, that can separately act as circulation or be put together to form a monolithic ‘stair to nowhere.’ Finally, the last set piece stands tall on the landscape as a two-story fort made from uniform bays, each mounted with interchangeable material inlays including colorful arches, vinyl plastic, and shimmering curtains.

正如Teva的ReEmber运动鞋几乎在鞋的每个部分都使用了回收材料,游乐场的设计和制造也同样以减少废物为目标。使用低粘性粘合剂、非永久性紧固件和传统的尺寸设计,可以在不损害任何元素的情况下轻松拆卸,并使几乎所有的项目部件都能被重新/回收利用。

Just as Teva’s ReEmber sneakers are made using recycled materials in nearly every part of the shoe, the design and fabrication of the Playland were likewise geared toward reducing waste. The use of low-stick adhesives, non-permanent fasteners, and conventional dimensioning allowed for an ease of disassembly without damaging any elements and enabled the re/upcycling of virtually all project components.

最重要的是,所有结构的框架都是由当地购买的木材制成的,这些木材在拆卸后被捐赠给了奥克兰的各个制造商。此外,楼梯上覆盖着吸音泡沫,这些泡沫被拆除后赠送给了一个录音室,许多用回收的泡沫产品包裹的联锁块在拍摄后被重新利用,成为整个加州湾区特定零售商的家具/产品展示。

Foremost, the frames of all the structures were made from locally purchased lumber that was donated to various Oakland makers after disassembly. Additionally, the stairs were covered with acoustic foam that was removed and gifted to a recording studio, and many of the interlocking blocks, clad with recycled foam products, were repurposed post-shoot as furniture/product displays at select retailers throughout the California Bay Area.

在设计这套作品时,我们想采用ReEmber鞋的矛盾和颠覆性的方法–用柔软、有弹性的材料呈现运动鞋的轮廓,并将其应用于其他传统的僵硬形式和思维过程。我们想问自己:用泡沫建造一个楼梯会是什么样子?墙面上的装饰会是什么样子?此外:我们如何利用旧的和回收的材料建造新的东西?在一个资源有限的世界里,我们如何才能可持续地生活?最终,我们希望通过这个装置,把人们哄回一个像孩子一样好奇的状态,这样他们就可以用一种更好玩和充满希望的态度重新接触这个世界。

With the design of the set, we wanted to take the contradictory and subversive approach of the ReEmber shoe—rendering the silhouette of a sneaker using soft, flexible materials—and apply it to other traditionally rigid forms and thought processes. We wanted to ask ourselves: what would it look like to build a staircase out of foam? What would it look like to upholster a wall? And furthermore: how can we build something new using old and recycled materials? How can we live sustainably in a world with limited resources? Ultimately with the installation, we hope to coax people back into a state of childlike wonder so that they may reengage the world with a more playful and hopeful attitude.

Architects: i/thee
Area: 270 ft²
Year: 2021
Photographs: Steve Hoskins
Manufacturers: Economy Lumber Company, Foam Factory, Future Foam, Robert McNeel & Associates, Trimble, Zinus
Designer / Fabricator :Kristina Fisher, Martin Hitch, Neal Lucas Hitch
Install Team:Kelsey Miller, Hannah Dunning, Noémie Despland-Lichtert, Brendan Sullivan Shea, Hannah Rozowski-Vogt
Creative Director:Lyndsey Lee Faulkner
Art Director:Myke Marts
Styling:Kira Sheppard
Kira Sheppard:Dan Cronin
Production:Scarlet Radwick
Modeling:Courtney Coll, Emma Verduga, Andrés Cortes, Torrey Dudley
City:Amboy
Country:United States

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注