Rove 之家,美国,The Ranch Mine

“黑暗和狭窄的低天花板 “是屋主对他们在亚利桑那州天堂谷的现有70年代房子的描述,当时他们联系了The Ranch Mine,希望在增加空间的同时对其进行全面翻新。建筑师将重新设计的重点放在提供一个新的、具有充足自然光的室内/室外生活区,增加缺乏的空间以容纳他们不断增长的家庭,并重新配置原来的房屋以充分利用现有空间。

“Dark and cramped with low ceilings” was the description the homeowners gave of their existing 1970s house in Paradise Valley, Arizona when they reached out to The Ranch Mine with hopes of completely renovating it while adding additional space. The architects focused the redesign on providing a new, indoor/outdoor living area with ample natural light, adding spaces that were lacking to accommodate their growing family, and reconfiguring the original home to make the most of the existing space.

第一个设计举措是将大部分新增的空间与现有房屋平行,用一个包含新的杂物间、化妆间和大厅的单一连接元素将它们连接起来。这一策略将新与旧分开,使原来的房子完全被重新利用,同时为增建部分提供了充足的自然光和交叉通风的机会。

The first design move was running a majority of the additional parallel to the existing house, connecting them with a singular linking element containing a new mudroom, powder room, and hall. This strategy separates the new and old, allowing the original house to be completely reused while providing the addition with ample natural light and cross-ventilation opportunities.

它还在中间的空间创造了一个庭院,这是美国西南地区久经考验的生活方式。加建部分的两端都有一个新的客人套房和主要套房,用白色灰泥渲染,中间有规则间隔的柱子支撑着一个亭子般的屋顶。屋顶覆盖了室内和室外的生活区域,在夏季,大的悬垂为玻璃和天井遮阳。生活空间两边的可操作窗户允许交叉通风,就像天井的风道设计一样。

It also creates a courtyard in the in-between space, a time-tested way of living in the American Southwest. The addition is anchored on both ends by a new guest suite and primary suite rendered in white stucco with regularly spaced columns in the middle supporting a pavilion-like roof. The roof covers both the indoor and outdoor living areas with large overhangs that shade the glass and patio during the summer. Operable windows on both sides of the living space allow for cross ventilation like the breezeway-inspired design of the patio.

在室内,新客厅的落地玻璃可以看到北面的山景,这在以前是不存在的。袖珍玻璃门可以隐藏在石膏壁炉后面,与天井形成无缝连接。铁杉板条从房子前面的背光灯笼开始欢迎客人,一直流向新增加的房间,在路上隐藏了通往化妆室和杂物间的隐藏门,而舌头和凹槽铁杉被应用到天花板上,为室内增添了有机的触摸。

On the interior, floor-to-ceiling glass in the new living room takes in views of the mountains to the north, views that didn’t exist previously. Pocketing glass doors can be hidden behind the plastered fireplace, creating a seamless connection to the patio. Hemlock slats start as a backlit lantern welcoming guests at the front of the house and flow all the way through to the new addition, concealing hidden doors to the powder room and mudroom on the way, while the tongue and groove hemlock is applied to the ceiling adding an organic touch to the interior.

Architects: The Ranch Mine
Area : 5460 ft²
Year : 2022
Photographs :Roehner + Ryan
Manufacturers : Bellmont, Delta Faucet, Emerson
City:PARADISE VALLEY
Country:UNITED STATES