Subtraction办公空间,日本大阪,Tsubasa Iwahashi Architects

Subtraction是由Tsubasa Iwahashi Architects设计的位于日本大阪的简约空间。这是办公楼10层的翻新工程。拆除天花板和隔断以布置设备后,出现了由于分成小房间而被隐藏的窗户的幕墙。建筑师第一次看到了大窗户,并希望使其成为可以自然采光的会议和工作场所。大楼管理办公室位于10楼。砖头放在办公室的入口处。向上迈出一步,运动会变慢,您将屏住呼吸。
退出入口后,您将处于自然光线所环绕的空间。大窗户玻璃上悬挂的白布可以吸收阳光,并在室内发出柔和的光线。管理办公室的办公室区域紧凑地布置在后面,在入口旁边有一个尽可能大的正方形。该广场有可以自由使用的宽敞空间和可以用作私人房间的空间。它向建筑物的居民开放,并用于各种活动。设计者希望租户和管理者可以根据用途通过各种交流来创建新的关系和价值。

Subtraction is a minimalist space located in Osaka, Japan, designed by Tsubasa Iwahashi Architects. This is a renovation of the 10th floor of the office building. After removing the ceiling and the partition to arrange the equipment, The curtain wall of the window, which was hidden because it was divided into small rooms, appeared. For the first time, the architect saw the large window and wanted to make it a place where meetings and work could be held in natural light. The 10th floor is the area where the building management office is located. Brick was laid at the entrance of the office. By going up one step, the movement becomes slower and you will enter after a breath.
After exiting the entrance, you will be in a space surrounded by natural light. The white cloth hung on the large window windows receives the sunshine and delivers soft light indoors. The office area of the management office has been compactly arranged at the back, with a square as large as possible right next to the entrance. The plaza has a large space that can be used freely and a space that can be used as a private room. It is open to the residents of the building and used for various events. The designers hope that tenants and managers will create new relationships and values through various exchanges according to the usage.

Design:Tsubasa Iwahashi Architects
Photography: Norihito Yamauchi

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注