Suspension之家,美国, Fougeron Architecture

悬挂在两座美丽的加州山丘之间,这个改造工程横跨一条小溪,并在后院拥有一个瀑布。

Suspended between two beautiful California hills, this remodel spans a creek and boasts a waterfall in the back yard.

自然界中的人造物体可能存在于和谐或不和谐之中。我们的目标是将这个结构重新连接到环境中,同时为客户最好地利用这个特殊的场地。

A man-made object in nature may exist in harmony or disparity. The goal was to reconnect this structure into the environment while best utilizing the exceptional site for the clients.

在加利福尼亚州,房屋悬挂在小溪上已经不合法了。因此,对于如何利用现有的结构作为设计的基础,有严格的指导方针。最重要的是,新房必须遵循现有房屋和露台的确切轮廓。

In the state of California, it is no longer legal for homes to be suspended over a creek. Therefore, there were strict guidelines on how use the existing structure as the basis for design. Most importantly, the new home had to follow the exact outline of the existing house and decks.

这个独特地点的目标是加强结构与附近水体和岩壁的关系。 新的结构系统不是压在下面扰乱小溪,而是锚定在山体侧面的基岩上,将房屋完全悬挂在水面上。通过开放场地线,使用透明材料、落地窗、透视地板和开放概念的户外空间,如浮动楼梯,自然水景从房子的前面和后面都可以看到。

The goal with this unique site was to enhance the relationship of the structure to the nearby bodies of water and the rock face. Rather than bearing down and disturbing the creek below, the new structural system has been anchored to the bedrock within the flanks of the hill, suspending the home completely over the water. By opening site-lines and using transparent materials, floor-to-ceiling windows, see-through floors and open-concept outdoor spaces such as floating staircases, the natural water features are visible from the front and back of the house.

为了允许三楼的扩展,并拆除以前在河床上的结构柱,在现有地板下插入了一个钢结构。它没有隐藏这个支撑系统,而是暴露在所有楼层上。

To allow for the expansion of the third floor and to remove previous structural columns in the creek bed, a steel structure was inserted underneath the existing floors. Rather than hide this support system, it is exposed on all the floors.

前两层的结构和方向与现有的房子一致,但新的第三层旋转了90度,以更好地与场地相联系。这种转变打破了结构的质量,给人以轻松和高度,同时又与较低的楼层有所区别。在一个钢架上,屋顶就像房屋本身一样悬空,创造了一个有大量自然光的动态空间。

The first two floors’ structure and orientation follow the existing house, but the new third floor rotates 90 degrees to better relate to the site. This shift breaks up the mass of the structure, giving some levity and height, while differentiating itself from the lower floors. Atop a steel frame, the roof—like the home itself—hovers, creating a dynamic space with lots of natural light.

悬挂式住宅同时平衡了建筑–特别是现代主义在自然界中的作用和客户对家庭的作用。

The Suspension House at once balances the role of architecture—especially modernism—in nature with the role of the client to home.

Architects: Fougeron Architecture
Area : 2500 ft²
Year : 2022
Photographs :Joe Fletcher
Manufacturers : RHEINZINK, Sky-Frame, Agape, Poliform, Rimadesio, Corian, Hunter Douglas, Stone Fleury
Contractor : Barry Builders
Structural Engineer : Endres Studio
Civil Engineer : Adobe Associates, Inc.
Geotechnical Engineer : Rockridge Geotechnical
Landscape Architect : Ground Studio
Lighting Consultant : Dan Dodt
Principal Architect : Anne Fougeron
Project Manager : Todd Aranaz
Design Team : Niiraj Kapadia, Fionnuala Bhreathnach, Mariana Alberola, Jennifer Li, Ana Finkelstein
Program / Use / Building Function : Renovation and addition, single family house
Country : United States