Takenoyama House 3 ,日本, Tomoaki Uno Architects

在解决了山体滑坡结构、其规律和可能的施工方法之后,想出一个利用这个位置的计划是非常困难的。

It was very difficult to come up with a plan to take advantage of this location after resolving landslide structures, their laws and possible construction methods.

三楼的设计是为了不使景区尽可能的零碎,以利用这个位置的优势。因此,顶层决定用木头做的。

The design of the third floor was designed so as not to make the scenery as fragmentable as possible to take advantage of this location. Therefore, the top floor was decided to be made of wooden.

从房间里看去,被柱子和横梁切割的景色在房间里形成了一个不可思议的空间。季节性变化的景色是这个房子不可替代的财富。

The view from the room, cut by pillars and beams, creates an incredible space in the room. The seasonally changing views are an irreplaceable treasure of this house.

Architects: Tomoaki Uno Architects
Area : 101 m²
Year : 2017
Photographs :Hiroshi Tanigawa, Yasuko Okamura
Manufacturers : Acor
City:NISSHIN
Country:JAPAN