The Mountain住宅,奥地利,Sigurd Larsen

Mountain House是一座极简主义住宅,位于奥地利奥伯什利尔巴赫,由Sigurd Larsen设计。厨房木凳(Eckbank)是奥地利家庭的重要组成部分。在这所房子里,长凳位于房子与绿色斜坡的交汇处。与楼梯一起,这一元素构成了房子的心脏,突出了独特景观的特色。唯一的梯田位于狭窄的房子的尽头,在现有的小地基上。
其余的玻璃幕墙允许公共区域和绿色草地之间的直接通道。在较低的一层,一些独立的墙壁起着巨大的家具的作用,用来划分和组织烹饪和生活区,并将悬挑的马鞍形屋顶的房子固定在上面。房子的到达点在楼上。从一个有盖的走廊,房子是在私人和公共区域的交汇点进入的。马鞍形屋顶下有一系列高天花板的睡眠空间,可以欣赏到南面的山脉或北面更高的松林。

The Mountain House is a minimalist residence located in Oberschlierbach, Austria, designed by Sigurd Larsen. The element of a wooden bench in the kitchen (Eckbank) is an essential part of an Austrian home. In this house the bench is located at the key point where the house meets the green sloping hills. Together with a staircase, this element forms the heart of the house and highlights the special feature of the unique landscape. The only terrace is located at the end of the narrow house on top of an existing small foundation.
The rest of the glass façade allows direct access between the common areas and the green meadows. On the lower level a few free standing walls function as large furniture to divide and organize the cooking and living area as well as holding the cantilevering saddle roofed house above it. The arrival point of the house is on the upper level. From a covered corridor the house is entered at the point where the private and common areas meet. A series of sleeping spaces with high ceilings under the saddle roof offer great views to the mountains on the South or the pine forest further uphill to the North.

Design:Sigurd Larsen
Photography:Sigurd Larsen

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注