小房子被设想为一个休息的房子,建设的时间和预算有限,对它来说,工作的挑战是在几周内进行,这要归功于设计和预制结构的调制。

Tiny house is conceived as a rest house, with a limited time and budget for construction, for which the work had the challenge of being carried out over a few weeks, this was possible thanks to the modulation of the design and the precast structure.

位于Valle de Bravo,建筑简单而纯粹,房子从地面上升起,位于一个由金属结构支撑的平台上。该平台延伸形成一个露台,提供周围森林的全景。

Located in Valle de Bravo, with simple and pure architecture, the house rises from the ground on a platform supported by a metallic structure. The platform extends to form a terrace, offering panoramic views of the surrounding forest.

由于项目的规模受到时间/预算的限制,它们必须被有效地利用,优先考虑公共区域,因此,拥有最小尺寸的卧室区,但不会让人感到不舒服。空间的高度被用来在房间里放置双层床,这些房间被中间的卫生间隔开,以便在它们之间有更多的隐私。

Since the size of the project was limited by time/budget, they had to be used efficiently, and priority was given to the public area, therefore, having the bedroom area with the minimum measurements, but not uncomfortable. The height of the spaces was used to place bunk beds in the rooms, which were divided with an intermediate bathroom in order to give more privacy between them.

一件用于存储的大型细长家具,以一种可渗透的方式将房间与公共区域分割开来,使其有更大的开放感,并在公共和私人之间创造了完美的过渡。Tiny的屋顶向森林的景色开放和倾斜,实现了一个双层高度的露台,作为生活空间的延伸,创造了内部和外部之间的过渡。

A large elongated piece of furniture that is used for storage, divides the rooms in a permeable way with the public area, giving it a greater feeling of openness, and creating the perfect transition between public and private. The Tiny’s roof opens and slopes towards the view of the forest, achieving a double-height terrace, which serves as an extension of the living space, creating a transition between the interior and exterior.

热处理过的木条组装在一起,被固定在金属结构上,形成房子的墙壁。木条被放置在墙的两边,并辅以内部保温材料,密封空间,适应瓦莱气候。房子被这些木条所包含,它们在同一高度结束,以方便和加快组装。

Heat-treated wood staves, assembled together, are anchored to the metal structure to create the walls of the house. The staves are placed on both sides of the wall and are complemented with interior thermal insulation, which seals the spaces, adapting to the Valle climate. The house is contained by these staves that end at the same height to facilitate and speed up the assembly.

大窗户,辅以浮动的天花板,使自然光渗透到房子的每个角落,扩大和开放了空间。

所用的材料使房屋与环境融为一体,而不是与景观竞争和互补。

The large window, complemented by the floating ceiling, allows natural light to permeate every corner of the house, expanding and opening up the spaces.

The materials used make the house integrate into the environment, not compete and complement the landscape.

Architects: Weber Arquitectos
Area : 120 m²
Year : 2022
Photographs :Sergio López
Manufacturers : Aceros poltech, Artell, CASTEL, David Pompa, Interceramic, Porcelanosa Grupo, Tecnocal
Lead Architect : Fernando Weber Buch
Design Team : Anina Schulte-Trux, Enrique Hernández González, Moisés Cortés Vite Paola Pérez Hadad, Christian Aparicio Luna
Construction Manager : Gerardo Vázquez Cisneros
Program : Kitchen, living room, dining room, 3 bedrooms, 2 bathrooms, terrace
City : Valle de Bravo
Country : Mexico