一座融入维尔纽斯郊区历史上密集的城市化斜坡的房子,决定了新的质量和美学。它的结构与周围的建筑形成了鲜明的对比–20世纪初的木质残骸和立陶宛独立初期的巨大住宅,可能让人联想到一所小学校而不是住宅。即便如此,这个房子仍然是有文化的,有资格的和适当的,同时坚定地说明了建筑价值的新水平。

A house that is integrated into a densly urbanised slope of a historic Vilnius suburban area dictates a new quality and aesthetics. The structure comes in contrast with it‘s surrounding architecture – wooden wreckage from the beggining of the 20th century and gigantic residential houses of early Lithuanian indepencende years that might remind a small school rather than a residential house. Even so, the house remains cultured, eligible and appropriate while firmly stating the new level of architectural value.

一个长方体的木质建筑与周围的老松树和斜坡景观融为一体,同时包含了一个四口之家可能需要的所有合理大小的房间。

A cube-like wooden volume is integrated into thesurrounding landscape of old pine trees and slopes, while containing all rationally sized rooms that a family of four might need.

Architects: AKETURI ARCHITEKTAI
Area : 247 m²
Year : 2013
Photographs :Norbert Tukaj
Country:Lithuania