With an Open Space办公空间,日本大阪,Tsubasa Iwahashi Architects

With an Open Space 是由Tsubasa Iwahashi Architects设计的位于日本大阪的极简办公室翻新工程。装修包括办公楼的7、8和10层。拆除天花板和隔断以布置设备后,出现了被分成小房间而被隐藏的窗户的幕墙。建筑师第一次看到了大窗户,并希望使其成为可以自然采光的会议和工作场所。
7楼和8楼是出租办公室楼层。从走廊继续延伸的区域已被广泛用作公共区域。在7楼,一块大布(展开时约26m)挂在广场上。用那块布隔断可创造一个空间,可在吸收自然光的同时将其与广场隔离。设计师希望它可以被许多人使用,例如工作坊和讲座,同时被柔和的光线包裹。
在8层,他们像一个户外广场一样,做了一个小小屋。小屋及其周围环境有关系,可以自由使用。有各种各样的计划,商店进出建筑物。在公共区域,准备了大架子和工作台。他们希望可以通过共享和积累知识来收集精美的书籍和物品。

With an Open Space is a minimal office renovation located in Osaka, Japan, designed by Tsubasa Iwahashi Architects. The renovation encompassed the 7th, 8th and 10th floors of the office building. After removing the ceiling and the partition to arrange the equipment, the curtain wall of the window, which was hidden because it was divided into small rooms, appeared. For the first time, the architect saw the large window and wanted to make it a place where meetings and work could be held in natural light.
The 7th and 8th floors are the rental office floors. The area that continues from the corridor has been widely left as a common area. On the 7th floor, a large cloth (approximately 26m when spread) was hung on the square. Partitioning with that cloth creates a space that can be used while taking in the natural light and isolated from the square. The designers hoped that it would be used by a large number of people, such as workshops and lectures, while being wrapped in soft light.
On the 8th floor, to resemble the square outdoors, they made a small hut. The hut and its surroundings have a relationship and can be used freely. Various plans are held, with shops coming in and out of the building. In the common area, large shelves and work tables were prepared. They hoped that attractive books and objects would be collected with knowledge being shared and accumulated.

Design:Tsubasa Iwahashi Architects
Photography:Norihito Yamauchi

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注